[Burn, baby, burn]

1

Grilling to dager på rad! Det var koselig oppe ved Sognsvann med Hallan-snuppa igår. Vi badet, grillet, badet og lo av polakker/russere i Speedo. Stakkars Hallan ble bitt av en klegg. Jeg brukte en evighet på å smøre meg inn med solkrem (faktor 25) og ikke så lenge etterpå ble det kjølig nok til at jeg måtte kle på meg. Det kalles «typisk».

På kvelden så vi film. Deilig med en rolig filmkveld. Vi så Volver og Save The Last Dance. Jeg synes egentlig at Almodóvars film er litt rare, men jeg likte Volver godt. Save The Last Dance var også fin.

Idag startet vi dagen med grilling i Cuba-parken. Koselig og morsomt, spesielt når Marina og Elise begynte å kaste mat på hverandre og alle stappet marshmallows i kjeften. Det er utrolig hvor kvalm man kan bli av å tygge tre-fire store marshmallows samtidig… Nesten så grillmaten kom i retur.

Gunhild filmet og skal legge ut klippet på Youtube. Håhå.

Hjem og slappe av litt før jeg skal leke litt med Hallan, M&M og Mmkay.

Én kommentar til “[Burn, baby, burn]

  1. >Ååh! Jeg digger Volver! Det er så morsomt når hun damen skal synge, HAHA! =D

Comments are closed.