[Hvitvasking av penger]

0

Jeg fant verdens reneste femtilapp oppi baklomma på buksene mine. Den kan fremdeles brukes til tross for at den har vært gjennom vann, såpe og 1100 omdreininger i minuttet.

I natt drømte jeg mye rart. Blant annet var jeg med i et slags kampkompani og jeg skulle slåss mot en jente for å avgjøre om hun var god nok til å bli med i kompaniet. Hun var sterk og klarte nesten å overkvinne meg, men det var hun som måtte bite i støvet til slutt.

Jeg drømte også at jeg kjente noen som bodde i en klesbutikk. De sov på gulvet og hadde verdisakene i et lite kott. Etter at de flyttet ut, dro jeg ut på landet hvor jeg kom over en menighet som feiret en slags festival. De prøvde å omvende meg, tror jeg.

Nå skal jeg kjøpe shorts og vekkerklokke. Skal treffe noen etterpå og etter det igjen skal jeg leke med Hallan-søta. Vi skal grille og bade! Wheee! Det er sol idag!