[Hvem er redd for lesber?]

0

Jeg har sett Who Is Afraid Of Virginia Wolf? Interessant. Det hadde vært bra om Teater Manu satte opp stykket en gang. Jeg ville stilt på audition til rollen som Martha. Og så slår jeg meg vrang om jeg ikke får den rollen, dere.

Jeg har fetet opp mp3-spilleren min med diverse musikk. Det blir masse ny musikk i juli. Hurra! Snille Megameow har kjøpt den nyeste Lesbians On Ecstasy-cden for meg og CDON.no savnet meg så veldig at jeg fikk 50 kr i rabatt på en valgfri cd (Stripped, Christina Aguilera). Musikk er bra.

Jeg skal grille (og kanskje bade?) med Hallan og M&Ms imorgen. Hurra, wheee, iiih! Det er meldt 25 grader og sol imorgen! Gleder meg til svartsvidde pølser!

Jeg var på karaokebar igår kveld. Men jeg sang ikke selv, bare satt og så på. Såpass til selvinnsikt har jeg da. Men det var noen skikkelig flinke der.

Jeg tror lesbeangsten min er 10-20% kurert. Bare litt altså, men ikke helt. Jeg skal fremdeles være singel. Vedder på at det kommer til å blusse opp igjen på lørdag når jeg skal jobbe på Naken igjen. Angst er vanskelige saker å bli kvitt, vet dere.

Hjem og dusje nå. Det dufter skikkelig godt av meg etter treningsøkten ikveld. Hæææærlig.