[Mandagspjatt]

0

Rolig lørdag. Elise, Gunhild og jeg så Shortbus mens vi spiste middag og drakk hjemmelaget jordbærmilkshake (masse jordbær, masse vaniljeiskrem og litt melk i blender = NAM!) Jeg ble med Hallan og Marie til M&M for å være litt sosial før jobben. På Naken var det lite folk og jeg ble ferdig halv fem.

Enda roligere søndag: Kebab og film hos Hallan, pizza og film hos M&M. Bound, litt Da Vinci-koden og Natural Born Killers. Jeg duppet av litt under den siste filmen og «så» for meg masse rart. Som at jeg satt med en bok i fanget, men når jeg våknet var det jo selvfølgelig ingen bok der. Hah.

Hallan sa at hun kom til å drømme om Natural Born Killers i natt. Jeg ble visst også litt påvirket. I filmen er det en scene der Mickey snauer hodet med barbermaskin. Jeg drømte at jeg prøvde å snaue mitt eget hode, men jeg hadde så tjukt hår at det bare falt av noen få lokker. Hadde vært gøy å prøve det på ordentlig en gang. Men ikke med det første, jeg trives best med langt hår.


Gunhild, Adrien og jeg på onsdag.
 

Etter grillingen på lørdag bestemte jeg meg for å spasere langs Akerselva istedet for å sitte på kafé. På veien mellom Cuba-parken og Oslo Bussterminal fant jeg sju kyllinger!