[Bokormenes paradis]

2

Lagersalget hos Bokklubben startet klokken 10 idag og det er grunnen til at jeg tvang meg selv ut av senga så tidlig en lørdagmorgen til tross for mild skallebank (sikkert på grunn av gårsdagens uvanlig inntak av Dr Pepper). Jeg var ikke den eneste morgenfriske (liksom) lesehesten som møtte opp i lageret til Bokklubben. Det må ha vært hundre mennesker der på det meste. Utrolig nok overlevde alle meg. Jeg er ikke viden kjent for å være særlig vennlig når jeg befinner meg blant mennesker tidlig på morgenkvisten. Det var nok bøkene som hadde den beroligende virkningen på meg.

En halv time etter at jeg kom, kunne jeg gå ut fra lageret med 500 kroner mindre på kontoen og ni bøker (og en bokveske) rikere. Oppi veska lå følgende bøker:
Pondus 0-6, Frode Øverli
Typisk norsk
Barbapapas nye hus, Annette Tison & Talus Taylor (ah, nostalagi)
Brokeback-fjellet: Historier fra Wyoming, Annie Proulx
Med kaldt blod, Truman Capote
Den hemmelige nattverden, Javier Sierra
Fyrvakt, Jeanette Wilson
Synden og skjønnhetens profet, Marc Acito (må ha det, bare må ha det!)
Ridende rytter til hest, Per Egil Hegge

Tipper jeg har nok å lese på fremover?

Jeg tok en rask utregning for moro skyld. Hvis jeg skulle ha kjøpt de overnevnte bøkene i vanlige bokbutikker, ville kvitteringen ha vist 2486 kroner! 1408 kroner ville det ha kommet på om jeg hadde bestilt alle bøkene fra Bokklubben. Jeg har altså spart nesten 2000/1000 kroner! Wohooo! Er lagersalg genialt eller er lagersalg genialt?

Nå skal jeg ut og se om jeg finner noen stygge plagg og et naglebelte.

2 kommentarer til “[Bokormenes paradis]

  1. >Ja, det var ingen flere bøker jeg hadde lyst på :) Men det var mange som gikk ut med 15-20 bøker i bagen :p

Comments are closed.