[Sus i stolen]

0

Jeg sitter i min røde stol og lurer på om jeg gidder gå ut til Elite for å treffe Stine Bay (og en haug andre døve) eller om jeg bare skal hoppe i dusjen og sette meg til rette med en av bøkene jeg har lånt. Det hadde jo vært koselig å treffe Stine Bay igjen, men nå er klokka liksom halv elleve på kvelden og jeg har vært i full fart hele dagen. Hm.

Begynner å lure på om jeg kanskje har anstrengelsesastma. Det kan forklare hvorfor jeg har skittdårlig kondisjon selv om jeg løper alt jeg orker (middels fart i to minutter før lungene piper idet de kjøres gjennom raspejernet og blodsmaken velter frem i kjeften).

Malerisk.

Mens vi er inne på fysiske skavanker: De siste ukene har jeg hatt øresus stort sett hver dag. Det er litt irriterende, men varer bare i 10-15 minutter og overdøves lett av musikk. Jeg tenker med gru tilbake på den gangen i 2000 da jeg hadde konstant øresus i flere uker. Øresus er merkelige greier.

Temabytte.

Jeg har lest ferdig Synden og skjønnhetens profet (Marc Acito) og jeg har én ting å si: Jeg elsker boka!

Og ellers: Trente og danset idag. Kom ti minutter for sent til hip hop-timen (derfor!), men var heldigvis ganske varm av løpingen fra togstasjonen til danseskolen (dvs. løp i et minutt før beina kapitulerte og jeg spaserte fort resten av veien).

Hip hop-timen var morsom. Jeg klarte å ta til meg koreografien bra, men av en eller annen grunn ble det helt blankt annenhver gang jeg danset den. Teit. Trenger vel litt mer tid på å automatisere bevegelsene.

Hva skulle jeg skrive nå…? Åja, jeg har fått et mini-fotooppdrag! Det er en journalistikkstudent på HiO som trenger en fotograf til å ta noen bilder av DJen på Elsker imorgen kveld. Han er en kamerat av Gunhild og hun sa at jeg var flink, hihi. Det blir interessant å se om vi får til det. Må vel bruke skyhøy ISO, full blenderåpning og stativ. Eventuelt ekstern blitz også. Skal spørre læreren min om noen tips!

Ser ut til at det blir rolig hjemmekveld. Har ikke hørt noe fra Stine Bay ennå og det begynner å bli veldig sent.