[Ojojoj, så svimmel]

0

Gunhild og jeg har blåst vekk lungekapasiteten med de svære ballongene som skal pynte opp leiligheten ikveld. Svimmel, veldig svimmel. På kjøkkenbenken står Mount Muffins og venter på å bli besteget av festglade deltakere med verdens verste klessmak.

Jeg fant en kjole fra 70-tallet. Mønsteret er vanvittig og snittet er like vanvittig. Jeg viste frem den til Gunhild nettopp og hun ler fremdeles, hoho! Fikk kjolen for bare 95 kroner og det er en bra pris, synes jeg. Fant masse annet tøft på UFF, så kanskje det blir mer derfra etterhvert? (Bare litt mindre glorete…)

Mens jeg var ute og shoppet, fant jeg ut at H&M har sluttet å selge naglebelte med store nagler. Hmf. Jeg trenger et sort naglebelte! Det jeg har nå, faller snart fra hverandre etter lang tids flittig bruk.

Har noen gode ideer for bildene jeg skal ta på Elsker ikveld. Det blir spennende å se om jeg får tatt et par gode bilder. Whey!