[Hellige Dita]

0

«Hellige Dita, frels meg fra alle de dumme heteromennene som ikke tror på at jeg er flatbanker.» Denne meldingen sendte jeg til Em ikveld. Og da var klokka såvidt over midnatt. Tydeligvis ble jeg hørt, for resten av kvelden ble jeg forsøkt sjekket opp av homser istedet.

Det var nok kameraet mitt, det fungerer som en magnet for enhver som øyner håp om å havne i Dagbladets Helgetryner og få utdelt de berømmelige femten minutter. Jeg fikk iallefall knipset en nesten-kjendis. En av fotballgutta fra Raballder, nemlig.

Etter at jeg knipset et knippe med merkelig eksponert bilder (RAW-format, jeg fikser på dem imorgen) av DJen og interiøret på Elsker, rømte jeg stedet og tuslet til Naken. Fant flere bekjenter der og det ble en koselig kveld. Selv om alkoholen fløt: «Jo oftere jeg ser fulle folk, desto mindre skjønner jeg poenget med alkohol.»

La merke til en svært interessant jente. Jeg vet ikke hva det var med henne, hun var egentlig ikke så veldig pen, men likevel tok jeg meg i å nistirre på henne. Hm.

Nå skal jeg fjerne sminken og krype til køys. Imorgen skal jeg på skolen (på en søndag av alle ting!) og redigere bildene jeg tok. Skal også gå til godteributikken ved Saga og kjøpe godteri. Må ha, må ha, må ha. Vil ha nåååå! (Det er vel lavt blodsukker i meg nå, siden jeg er så abstinensfysen på det og stort sett all slags mat.)