[Barnevakt, musikk og dans]

2

Igår var jeg barnevakt igjen. Mer ordentlig denne gangen siden guttungen var våken. Han var temmelig stille til å begynne med og glodde bare på den nye personen (moi), men det gikk ikke lang tid før han sprang rundt og oooj’et veldig. Jeg fikk ham til å fly litt og det syntes han nok var skikkelig stas. Unger digger meg for det, at jeg klarer å få dem til å fly. Thch kom i 13-tida og tok over for meg.

Jeg dro til Majorstua for å kjøpe spesialbatterier til høreapparatet mitt. Det ble en hel pakke med ti «blister» á 6 batterier. Nok lyd for et år, minst. Apropos lyd: Jeg stakk innom Platekompaniet og skaffet meg nytt tilskudd til musikksamlingen min. Cden So Jealous av Tegan and Sara. Gleder meg til å høre den. Ekspeditøren var snill og puttet et eksemplar av Piracykillsmusic.no-cden som er gratis ved kjøp av norsk musikk (T&S er fra Canada). Det blir mye ny musikk på meg fremover.

Neste på lista var kafé med L (eksen min). Vi var på en kafé på Bekkestua. Vanligvis bruker jeg papir og penn når jeg skal kommunisere med hørender, men jeg har hatt så stor framgang med lyttetreningen at jeg vil prøve å bli flinkere til å lytte og snakke. Derfor satt L og jeg sammen i nesten to timer uten å bruke papir og penn, og det gikk veldig bra. Mye lettere enn å skrive til krampa tar en. Det var litt høy musikk på kafeen, men jeg fikk med meg det meste som ble sagt.

Jeg fikk iallefall med meg at L bestemte seg for at hun skal kalle meg bimbo heretter. Haha.

Etter å ha fått i meg karbohydrater (yoghurt, bananer og noen Bixit-kjeks) var jeg klar for kveldens danseklasse. Følte meg veldig flink når jeg sugde til meg (eller prøvde å suge til meg) tilbakemeldingen fra Linnea. Vil jo bli så god som mulig og da er det lurt å høre på hva læreren sier.

Nå skal jeg spise frokost og etterpå blir det kanskje trening før dansingen ikveld. Fajitas til middag!

2 kommentarer til “[Barnevakt, musikk og dans]

  1. >Jeg har hatt hangup på Tegan & Sara i flere uker nå, fiiiin musikk:)

  2. >Det er visst mange som har hatt hangup på dem i det siste :) Jeg fant en video på YouTube der T&S fremfører «My Number» (?) hos Letterman og da måtte jeg ha T&S-musikk på spilleren min ;)

Comments are closed.