[Tilståelser fra den dansende bimboen]

0

Det ser ut til at L kan ha litt rett i å kalle meg bimbo. Hvem ellers er det som bruker over ti minutter på å finne ut at det ikke går an å kopiere et par fil til minnepinnen fordi nevnte pinne er «låst»? Jeg skylder på at det er umulig å se om pinnen er låst eller ikke. Filene ble overført og så snart jeg er ferdig med å dille her, skal jeg ned og printe ut dem. Endelig skal jeg få ut jobbsøknaden min. Skulle egentlig ha sendt den for en måned siden. Jeg er så flink til å utsette ting atte…

Det ble ikke noe trening igår fordi klokka plutselig ble mye. (Som sagt, jeg har en stor evne til å utsette ting…) Men klassisk ble det. Barreøvelsene gikk fint, men når vi gikk gjennom Prinsesse Florine-soloen (eller Blå Fugl-soloen, som den kalles i Norge) viste det seg at batteriene mine omsider ble flate. Lange tur med apostlenes hester, masse energisk dansing og barnevaktjobb denne uken tok sitt.

Jeg så Hellraiser: Hellworld i natt. Jeg tror det er den beste Hellraiser-filmen jeg har sett. Nedlagt mentalsykehus, lik på formalin i glass, blod og gørr. Og naturligvis Pinhead. Filmhistoriens ondeste og kuleste karakter.

Dagens gjøremål:
stå opp
printe ut søknad
putte søknad i konvolutt
barbere beina
poste søknad
trene
apoteket
danse hiphop

Best å komme i gang nå.