[ED-avhengighet]

4

Jeg tror jeg har vært litt for avhengig av ED. Det er liksom ikke så gøy å sitte og nerde på Dashboard her. Ingen oppdateringer, ingen uleste dagbøker eller uleste innlegg i en eller annen gruppe. Det er litt rart, det. Men jeg venner meg kanskje til det etterhvert. Kanskje jeg til og med bruker tiden min på noe mer fornuftig enn å trykke på F5 til jeg blir regnbuefarget. Det har jeg jo sett hos de andre bloggerne som ikke skriver på ED. De har noe som kalles et… liv?

Hihi. Liv har jeg absolutt, men det er lett gjort å bli sittende med den kjære F5-knappen og før jeg vet ordet av det, er klokka altfor mye. Timene kunne ha blitt brukt til å lese ut Buzz Aldrin – hvor ble det av deg i alt mylderet? eller Troll skal temmes. Eller en annen bok. Eventuelt kunne jeg ha gått en tur og fått litt frisk luft.

Nå er det på tide å stå opp, sier klokka, og utføre dagens gjøremål:
-Sitte barnevakt for guttungen til Tonjemor.
-Ta en kopp te/kaffe med L.
-Danse.
-Lage en Kulturliste til å ha liggende her.

4 kommentarer til “[ED-avhengighet]

 1. >Hihi, så bra at du skriver her mens ED er nede! Good;)
  Bare lurte på om du har lest Saltets pris…?

 2. >Så bra! Jeg holder på med den nå. Synes den er herlig, men kanskje litt dårlig oversatt..
  Hun drar snart på tur med Carol nå! Spent! =)

 3. >Ja, det sies at ting er bedre på originalspråket. Kjipt at jeg har så dårlig konsentrasjon når det kommer til engelsk :p Jeg kjøpte The Shining i 2002 og er fremdeles ikke ferdig med å lese den, tror jeg.

  *sjekke*

  Jo, jeg er faktisk ferdig med den! Men det tok lang tid :p

Comments are closed.