[Visuell februar]

2

Jeg er fryktelig flink til å knatre i vei på tastaturet, og man skulle ikke trodd at jeg faktisk tar bilder innimellom. Så jeg bestemte meg for at det kanskje er en god idé å legge ut mobilbilder for hver måned. I skrivende stund sliter jeg med en gammel mobil som har fargestikk og superlav oppløsning, men jeg skal straks tusle til Telebutikken og få meg en ny, liten venn med fin-fint kamera (med blitz!). I mellomtiden; bildene fra februar. (Bildene kom i litt tilfeldig rekkefølge, noen som har noen geniale WordPress-tips for lettere bilderedigering for oss som er late og mangler teknisk innsikt?)


Male isoporkuler til 3 Minutter-kostymet mitt. Panduro <3


<3


En av de berømte rosa snømenn, designet av Moods of Norway.


Fra en av VM-prøvene på Universitetsplassen. Den dagen det var langt under minus 10. Grøss.


De frosne duene som er inspirasjonen bak «Duene i vinter».


Jeg har mobilen fullt av bilder fra Kattehuset. <3


Bøker. Kan aldri få nok bøker. Noensinne.


Oslo Nye hadde levende Freia-reklame, og etterpå vanket det gratis sjokolade til alle. Elsk. (Sjokoladen var ikke så fantastisk, men man skal aldri klage på gratis sjokolade.)


Dette er egentlig fra siste helg i januar, den helgen jeg dro til Bergen for å prøve lykken hos Carte Blanche. Thea og jeg dro på museum, og der fant vi denne pingvinen. Jeg fikk Thea til å facepalm’e da jeg komponerte følgende rap-lår: «Jeg er en pingvin / Jeg liker piker og vin!» Resten av dagen ble vi forfulgt av pingviner. Det er en dårlig idé å tulle med pingvine. Husk det, barn.

2 kommentarer til “[Visuell februar]

Comments are closed.