[Dag 4 – Hva slags mat tilbyr jeg]

3

Del 4 av 30 i listen Dag for dag.

Jeg liker å lage mat. Egentlig er jeg mer glad i å spise maten enn å lage den, men så lenge jeg er student og ikke har råd til å ansette Hellstrøm som min personlige kokk, lager jeg stort sett maten selv når jeg inviterer venner på middag. Når jeg sender middagsinvitasjon, spør jeg alltid om allergi, intoleranse eller ikke-favorittgrønnsak. På den måten slipper jeg å risikere at en hyggelig middag blir til en helaftens hos legevakten.

Selv er jeg vegetarianer og kan ikke utstå ihjelkokte grønnsaker eller rosenkål. Når du kommer på middag hos meg, vil jeg kunne tilby deg en eller annen velsmakende vegetarrett. Jeg er veldig glad i å lage supper – servert med varme rundstykker til – noe som bare krever litt koking og en omgang med stavmikser. En annen rett jeg ofte tilbereder, er varm potetsalat med halloumi. Vegetartaco er også en kjær klassiker.

Av søte ting disker jeg vanligvis opp med vafler, pannekaker, muffins eller sjokoladekake. Ingenting hjemmebakt som inneholder gjær, for det har jeg aldri vært særlig på god fot med. Men det hender at me juksa litt ved å kjøpe frossen gjærbakst som varmes opp i ovnen.

3 kommentarer til “[Dag 4 – Hva slags mat tilbyr jeg]

Comments are closed.