[Veldig bra dag]

0

Denne dagen har vært skikkelig bra hittil. Jeg fikk en halv time med Tina-søta på Oslo S tidlig idag morges. Det var skikkelig skjønt å se henne igjen og jeg er så full av klisjeer som jeg skal spare dere for. Miiih!

Etterpå tok jeg meg en treningsrunde på SATS. Hadde på meg den nyeste t-skjorta mi. Militærgrønn med trykk: «Jeg er ihvertfall ikke hetero!» Dessverre var det ikke så mange folk på SATS som kunne beundre den tøffe t-skjorta.

Just nu sitter jeg på biblioteket og nerder litt mens jeg gjør temmelig tafatte forsøk på å komme i gang med bilderedigeringsprosessen. Det er gøy å ta bilder og gøy å se sluttresultatet, men guri så kjedelig det er å sortere og redigere omtrent tusen bilder. Jeg tuller ikke, jeg har tatt over tusen bilder på Jafnadhr. Men bare en brøkdel av disse er gode nok til å få leve videre.

Er svært fornøyd med et av Margaret Berger-bildene. Det er et sånt bilde som kan brukes i avisa. Wohooo! Jeg håper vi i klassen min skal vise frem noen bilder vi har tatt i sommeren. Jeg kan formelig høre «Woooow!» summe gjennom rommet.

Ja, jeg er svært beskjeden.

Klokka tre skal jeg spise middag på Fridays med mamma. Har lyst på kyllingfajitas! Jeg er veldig sulten nå, så jeg har egentlig lyst på alt mulig. Etter maten skal vi på kino og se den nye Harry Potter-filmen. Gleder seg. Har ikke vært på kino på månedsvis.

Guri, jeg har ikke lest HP-bøkene på en evighet. Var ikke engang sikker på om jeg hadde lest nummer 6, men den leste jeg visst i januar 2006. Jeg skal bare (skal bare, skal bare…) lese ferdig Hello Cruel World – 101 Alternatives to suicide for teens, freaks & other outlaws (Kate Bornstein), De fordømtes dronning (Anne Rice), Eg vil at nokon skal vente på meg (Anna Gavalda), Notater fra en skandale (Zoë Helle) og Geralds lek (Stephen King) først.

Halvannen time igjen til mat. Jeg kommer til å være utsultet.