[Bokoman i åker]

0

Jeg er ateist, men det er ikke alltid lett å huske på i enkelte øyeblikk. Heldigvis er min feministiske jeg flink til å ro ateisten inn til lands: «Å, Guuud…run!»

Det ble kyllingfajitas på meg igår, servert av Marianne som faktisk går i samme klasse som Martine. Det er fint med en servitrise som kan tegnspråk! Maten smakte kjempegodt og til drikke hadde jeg Oreo-milkshake. Det tok en evighet å drikke opp den for den var så tjukk. Veldig god smak!

Etter maten gikk mamma og jeg en tur til ARK:Egertorget. Gjett én gang hvem som kom ut med tre nye bøker? Jeg tror jeg kommer til å ende opp med å ha hundre uleste bøker i bagasjen når jeg skal til Brasil i desember. Innholdet i ARK-posen bestod av følgende bøker: Jenny og En komikers oppvekst av Jonas Gardell og Labyrinten av Kate Mosse. Og jeg som bare skulle ha én bok liksom.

Klokka 1740 så mamma og jeg på den nye Harry Potter-filmen. Det var uvant å se Daniel i så voksen format. Han ligner jo ikke på Harry lenger, synes jeg. Filmen var spennende, men jeg klarte å sovne på slutten likevel. Sovnet ikke helt, men jeg så ut som om jeg var på en sakte metallkonsert. Guri. Kroppen min går jo alltid inn i stand by-modus når jeg sitter stille for lenge.

Etter filmen dro jeg til Oslo City og traff tilfeldigvis på Emanuel fra Jaffis! Jeg elsker å tilfeldigvis treffe på Jaffis-folk! Pratet litt og gikk til Platekompaniet hvor jeg kjøpte This Business Of Art med Tegan & Sara.

Mens jeg var på Jafnadhr oppdaget jeg at det var store åker rundt Sund Fhs. Jeg har ofte sett slike tøffe, småsurrealistiske bilder av folk som gjør helt normale ting midt i en åker. Tilfeldigvis var det et nysirkus-workshop på Jafnadhr og lederen var ingen ringere enn Olav Hanto (Mr. Gay Norway 2006). Så jeg spurte pent om han ville stå modell for meg.

Nå skal jeg prøve å fortelle meg selv at det er kjempe-kjempegøy å redigere bilder. Forhåpentligvis får jeg lagt ut dem om ikke så lenge!