[Tilbake til hverdagen]

0

Nå har jeg sittet på Elsker i et par timer med Benjamin, Dennis og Trine. Gjett om det var koselig å se guttene igjen, ble helt overrasket da Benjamin plutselig kom løpende!

Søndag ble en veldig vemodig dag. Sund var fullt av liv i uken som var, men til brunsjen var folk uvanlig stille. Scenen og kafeen ble rigget ned og innimellom hadde vi avslutningsseremoni og avskjed. Mange klemmer og noen tårer.

Vi frivillige tok toget til Værnes/Trondheim. Det var ikke lett å holde maska når jeg gikk av på Værnes, men heldigvis var Kristine, Nin og Lilly der og trøstet meg. Jeg trodde ikke det skulle bli så tungt å måtte ta farvel. Det sier litt om hvor bra jeg hadde det på Sund.

Inne på flyplassen fant vi flere av de andre deltakerne som allerede sittet der og ventet flere timer. Historiens raskeste gjenforening!

Jeg kjøpte to bøker (Eg vil at nokon skal vente på meg av Anna Gavalda og Notater Fra En Skandale av Zoë Heller), så nå har jeg fire bøker som skal leses de neste ukene. Jeg er flinkere til å kjøpe/låne bøker enn jeg er til å lese dem, haha.

Kvart over ti takset Kristine, Dennis (the menace) og jeg. En time senere landet vi på Gardermoen og mamma plukket opp Kristine og meg. Det var godt å komme seg hjem til min egen seng, men savnet etter folk på Jafnadhr er fremdeles stor…

Idag har jeg rukket å dra i butikken, vasket to omganger med tøy, gått en lang tur og vært på Elsker. Det er mye tøy som ble vasket og det er fremdeles en del skittentøy igjen! Måtte være litt kreativ når jeg skulle henge opp ting til tørk. Dynetrekket henger i gardinstanga.

Bilder fra lørdag kommer senere, jeg må bare somle meg til å redigere. Redigering er kjedelig!

Imorgen skal jeg se den nye Harry Potter-filmen. Wuhei!