[Uke 8, kortfattet]

0

Bragder:
★ Kom i gang med treningen igjen allerede mandag morgen! Det var bare bitte litt fristende å bli liggende i senga, men jeg ignorerte potetsekken og kalte frem treningsnarkisen.
★ Klarte å holde det gående med treningen gjennom hele uken. Riktignok ble det ikke så mye løping som planlagt, men jeg var pokker meg aktiv i minst 30 minutter hver dag hele uken!
★ Reddet en bie da jeg var innom polet på jakt etter litt marsalavin til tiramisu. (Det er forresten litt ironisk at kjærligheten de deler ut på polet når du viser leg uoppfordret, ikke er vegetarisk. Redd en bie, føkk cochenillelusene, liksom.)
★ Ble ferdig med å skrive praksisdokument for videregående skole med et litt mindre kraftig nødskrik enn rapporten sist uke.
★ La til Wings For Life i Stavanger til Runkeepers oversikt over kommende løp, og tok meg i tillegg tid til å gidde å plotte inn løperuten på kart, med bare rundt en kilometers feilmargin fordi kartet insisterte på at deler av løperuten enten skulle gå via en sti eller en diger omvei. Til alle som skal løpe i Stavanger 3. mai: Værsågod.

★ Den fjerde blodprøven på under to måneder. Det er nesten så jeg begynner å glede meg til å bli blodgiver.
★ Kom omsider i gang med løpingen igjen også, etter nesten to ukers «løpeferie». På høy tid, for når dette innlegget postes, er det bare 68 dager igjen til Wings For Life!

Treningstid:
★ Litt under 11 timer: tre ballettklasser á 90 minutter, tre spaserturer på rundt 30 minutter hver, en løpeøkt, en lang og fem superkorte styrkeøkter.

Opplevelser:
★ En helt fantastisk ballettklasse med Marit på onsdag, piruettene var bedre, spotten var veldig god, grand jetés var i full spagat, jeg ga full guffe gjennom hele timen. Maksimal mestringsfølelse!
★ Skuffelsen da jeg klokken ti om kvelden så at utleieren hadde sendt en melding i 21-tiden om at hun trengte noen til å slippe inn politiet i gården så de kunne undersøke tipset de fikk om cannabislukt. Det var den actionfylte kvelden.

Besøk:
★ Fikk besøk av en veldig hyggelig fotostudent fra Bilder Nordic, som har et prosjekt der hun intervjuer barnfrie mennesker (OBS! barnfri = folk som hverken har eller ønsker barn, barnløs = folk som ønsker barn, men ikke kan få barn) og fotograferer dem. Portrettene skal stilles ut på studentutstillingen Limbo – Identities in Transition i Oslo i løpet av mars. Gleder meg til å se resultatet, og de andre bildene i dette og de øvrige studentprosjektene!

Kos:
★ Sosialisere med folk på SAFT.
★ Indisk med Isabella mens vi snakket om hvor lyst vi har til å reise masse og andre ting.

Innkjøp:
★ En flaske marsalavin fordi jeg skulle lage tiramisu.
★ Fly- og togbilletter til jeg skal besøke faren min i Lierne.

Nye matopplevelser/oppskrifter:
Tiramisu! Den ble nesten helt perfekt, utrolig god smak! Kanskje jeg har gener etter en eller annen italiensk Mama i meg? Jeg har jo tydeligvis talent for italiensk kokekunst. Neste gang kan jeg med fordel bruke litt mindre sukker og droppe sukker når kremfløten skal piskes, samt bruke sterkere kaffe og litt mer sprit.
★ Da jeg lagde tiramisu på lørdag, endte jeg opp med eggehvite fra seks egg (egentlig skulle jeg bare ha fire plommer, men to sprakk). Ettersom jeg fremdeles følte meg litt kvalm etter den digre Pavlova’en jeg spiste i juleferien, ble det til at jeg prøvde meg på eggehviteomelett til søndagsfrokosten. Litt spesielt å spise omelett laget med bare eggehvite, smaken blir ganske metallisk, men med brød og smør går det ned!

Outfit:
★ I ballettklassene: shorts, stilongs, joggebukser, trenings-BH og den første t-skjorten jeg fisket ut av kommoden hver morgen.
★ Hjemme: ullstrømpebukser og overdimensjonert cardigan.

TV-serie/Film:
★ Den derre Doktoren, som vanlig. Elsk, altså.
★ Big Fish da jeg så at Netflix hadde lagt ut den.

Spill:
★ Spilte ingen spill denne uken, men kommer til å poste et innlegg på onsdag om brettspill jeg ønsker meg.

Bok:
★ Leser fortsatt de samme bøkene som sist, og leselisten min vokser som en hyperaktiv struma, men det er spesielt en bok jeg kunne tenke meg å lese; Waking up av Sam Harris, som handler om ateisme og åndelighet. Ateister kan faktisk ha spirituelle opplevelser, og i boken peker forfatteren, som er en ateist med doktorgrad i nevrovitenskap, på hvordan spirituelle opplevelser ikke er bevis for en høyere eksistens, men heller den menneskelige bevissthetens kapasitet. It’s all in your head, med andre ord. Så ja, det høres ut som en veldig interessant bok å lese!

Omgivelser:
★ Proda! ♥ ♥ ♥!
★ YouTube-trim i stua.

★ Det deilige synet av solskinn som hilste meg god morgen gjennom vinduet i oppgangen.

Sitat:
★ Jeg fant et sitat som oppsummerer perfekt mine tanker og følelser rundt relasjoner, både vennskapelige og romantiske, den siste tiden:

«I no longer have the energy for meaningless friendships, forced interactions or unnecessary conversations. If we don’t vibrate on the same frequency there’s just no reason for us to waste our time. I’d rather have no one and wait for substance than to not feel someone and fake the funk.» – Joquesse Eugenia.