[Uke 6, kortfattet]

4

Bragder:
★ Vasket mormors kjøleskap. Nå er det tusen ganger mindre helsefarlig enn første gangen jeg åpnet det etter mormors bortgang. (Dette var riktignok i forrige uke, men jeg må skryte litt ekstra!)
★ Nesten sovnet i stående stilling.
★ Klart å la være å slå på mobilen med en gang jeg stod opp om morgen hver dag denne uken! Et par dager lot jeg mobilen være avslått helt til klokken 12! Deilig å være ordentlig avlogget. Det skled ut litt lørdag morgen fordi jeg satt oppe halve natten med systemoppdatering av den stasjonære og teknisk opprydding av koblingen mellom min Amazon-konto og Kindle, så det ble litt «La oss bare fortsette å kaste bort tid på nett siden vi likevel er så godt i gang.»
★ Lot meg inspirere til å begynne å rydde i vennelisten på Facebook. Nå sorterer jeg folk inn i nære venner jeg gjerne følger, enkelte bekjente jeg fortsatt vil følge og bekjente jeg ikke er interessert i å se statusoppdatering fra. Plutselig er «news feed» blitt så… stille. Aah.
★ Klarte å få alle Kindle-bøkene mine til å forsvinne da jeg prøvde å bytte e-postadresse på Amazon. Satt på servicechatten klokken fire om natten med en hjelpsom person som fikset og ordnet alt på 1-2-3.
★ Storopprydding i bilder, videoer og dokumenter på datamaskinen. Det er alltid så pes å skulle ta backup, men så deilig etterpå når maskinen er tom og «ren».

Treningstid:
★ Seks timer, 30 minutter og 30 sekunder, ifølge RunKeeper. Mest dans, litt yogaoppvarming, løping (14.5 kilometer løping til sammen) og én runde med styrketrening.

Opplevelser:
★ Verksted med Panta Rei danseteater! Gøy, gøy, gøy! Og inspirerende!
★ Å ha en liten papegøye på kjeksjakt halvveis inn i kjeften.

Besøk:
★ Var hos Ingrid for å hilse på fuglen hennes, drikke te og spise kjeks.

Kos:
★ Fugle- og chihuahuakos.
★ Å ligge i sofa med niesen min og spise Tom & Jerry-kjeks og druer mens vi så en tegnefilm, før vi tok en liten høneblund.
★ Lunsj på Mucho Mas og pai i Mathallen med Pernille. Vi diskuterte religion og ateisme, blant annet. Alltid interessant!

Innkjøp:
★ Nytt fiolett cover til mobilen i favorittfargen min.
★ Et par pakker høreapparatbatteri.
★ Et par flasker Decubal-dusjolje. Kan ikke leve uten Decubal-produktene! De gjør underverker for huden.
★ CD med nytt operativsystem for den stasjonære maskinen.

Nye oppskrifter:
★ Gulrot- og persillerotspaghetti med Quorn-biter i improvisert hjemmelaget tomatsaus. Alle tomatsausene jeg lager er improviserte, så teknisk sett er det ny oppskrift hver gang, ikke sant? Og persillerot har jeg aldri kjøpt tidligere. Alt i alt var det sykt godt!

Outfit:
★ Det vanlige. Når det kommer til klær, er jeg veldig forutsigbar.
★ Jeg ønsker meg forresten denne genseren: «Perfect has seven letters. So does foooood.»
★ Og denne t-skjorta: «This is what an Atheist looks like.»

TV-serie/Film:
★Space Jam

★ En eller annen Care Bears-film.
★ Doctor Who.

Spill:
★ Ingen tradisjonelle spill, men jeg fant på et interessant spill: «Hvor mange perifere bekjente klarer jeg å slette fra FB-vennelisten på en natt?» Jeg klarte rundt 90.

Bok:
★ Ble ferdig med å lese en lånt ebok om en mann og en katt.
★ Leste om å leve mer avlogget og ble veldig inspirert (se Bragder, pkt. 3 og 4).

Omgivelser:
★ Innsiden av Bislett stadion.
★ Den koseligste leiligheten i Gamlebyen.
★ Mathallen.

★ Rolig morgen, kvalitetstid med senga. Elsker forresten lyset i denne leiligheten. Det er antakelig det jeg kommer til å savne mest den dagen jeg flytter herfra.

Sang:
★ «Let It Go» på amerikansk tegnspråk. (Jeg kjenner hun som hadde regien på videoen!)

Sitat:
★ «Good teaching connects creativity to technique, and technique to creativity.» – Chris Thompson.
★ Igjen; min lærer fra videregående sa mye bra da vi hadde om dansedidaktikk i videregående skole, men jeg har ikke orket å se gjennom transkribsjonen fra klassen hennes ennå. Sitatet over er fra en av PowerPoint-sidene hennes.

4 kommentarer til “[Uke 6, kortfattet]

 1. Stjerneliste! Weee!

  Jeg synes det er så fint med fugler som sitter på skuldre og som man kan kose med. Fine dyr – bare får litt vondt av de som blir sittende i buret fordi de ikke får nok sosial trening til å slippes ut.

  Haha, trenger nok å lese litt i den Logg av-boka. Har mobilen med overalt.

  Kjøleskapsvask fortjener kudos! Det gjør PC- og Facebook-opprydning også!

  Space Jam! ♥ Den originale nettsiden er fortsatte oppe, hihi.

  1. Ja, hurra for stjerner!

   Enig med deg, det er så synd når dyr blir værende i buret hele livet :/ Jeg hadde et par kaniner da jeg var yngre, og har fremdeles veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke tok bedre vare på dem. Det er derfor barn ikke bør få kjæledyr, de er ikke alltid modne nok for ansvaret.

   Anbefaler «Logg av!» på det varmeste! Jeg føler meg så klar og tilstedeværende, spesielt om morgenene! Finner fremdeles frem mobilen litt ofte, blant annet i løpet av dagens forelesning da jeg begynte å kjede meg… :p En dag snart skal jeg se gjennom laptopen og rydde i dokumenter, overføre disse til den stasjonære og så slette laptopharddisken og kvitte meg med den. Har nesten ikke brukt laptop hele høst, og det føles faktisk veldig greit å slippe å ha den drassende med seg hele tiden!

   Haha, så morsomt at nettsiden fortsatt er oppe! Den bakgrunnen husker jeg godt fra utallige hjemmelaget nettsider på 90- og 00-tallet! Tenk så langt webdesign har kommet siden den tiden :p

 2. KOm på besøk igjen da! Plenty to catch up. Jeg er litt sånn seig for tia. Studiegreier, you know what I mean. Gleder meg til boka du nevnte…

  Klem

  1. Veldig gjerne! Må bare få skrevet undervisningsplan for VGS og kommet litt i gang med praksisen, så er jeg klar for besøk! Klem :D

Comments are closed.