[Uke 5, kortfattet]

2

En gang i løpet av forrige uke ble jeg lei av å kverne ut statiske oppsummeringer fra dag til dag. Jeg liker å skrive om meg selv, livet mitt, tanker og meninger, men noen ganger blir det rett og slett for mye av det gode (spesielt hvis det slutter å være morsom lesing selv for meg). Så jeg rapper skamløst denne ukesoppsummerings-listen fra Skoboksen, så jeg kan huske de beste tingene fra uken min.

Bragder:
★ Gjorde et godt førsteinntrykk på nye deltakere på tegnspråkkurs, og fikk tidligere deltakere til å le like hjertelig som da de deltok på nivå 0 i høst.
★ Løp en kilometer med nesten-krampe i leggen og foten.

Treningstid:
★ Cirka fire timer med aktivitet, innbefattet 12 kilometers løping, en styrkeøkt, en halvtimes improvisasjonsbasert folkedans og en times praksis. Samt hverdagsaktivitet som å gå fra A til B, gå i trapp, osv.

Opplevelser:
★ Soloppgang før klokka ni og intenst blå himmel.
★ Spise lunsj på en parkbenk mens sola skinte.
★ Årets første hvitveis snøklokker!

image

★ Se live-sendingen Les Contes d’Hoffmann fra Metropolitan Opera i Gimle kino.

Besøk:
★ Middags- og tegnspråkbesøk.

Kos:
★ Skikkelig god margheritapizza og veldig flytende tiramisu hos Villa Paradiso.
★ Undervisningslab der vi lå stille i et dunkelt rom og hørte på musikk.
★ Vegetarisk ost (med mikrobiell løpe), druer og kjeks.

Innkjøp:
★ KeepCup. Kjøpte egentlig denne forrige uke, men den er så genial at den bare må nevnes! (Jeg kommer til å skrive et innlegg om miljøvennlige alternativer i februar, så sjekk gjerne stikkordet Grønt & skjønt fra 2. februar.)
★ Kjøkkendings som man kan lage grønnsakspasta av, så jeg kan variere kostholdet litt mer.

Nye oppskrifter:
★ Oppskrift, oppskrift… Man tager et stk. plate butterdeig og lar den tine mens ovnen varmes opp til 200°. Kjevl ut, lag fem snitter på hver side og legg litt bær på midten og dryss over litt sukker. Flett sammen snittene over bærene og stek i 20 minutter. Bare noe jeg testet ut en kveld, neste gang prøver jeg med fyll som ikke lekker så veldig.

Outfit:
★ Stort sett olabukse og den første t-skjorta jeg plukker ut av skapet.
★ Treningstøy.
★ Ull fra topp til tå. Gjett hvem som er klar for vår og sommer?

TV-serie:
★ Ble omsider ferdig med siste sesong av Friends.
Doctor Who. Jeg begynner å like Matt Smith, han er sjarmis.

Film:
★ Så ferdig Dallas Buyers Club. Anbefales!

Spill:
★ Har ikke spilt noe denne uken, litt for mange kjedelige ting å prioritere. Kanskje i vinterferien?

Bok:
★ Korrektur på en New Age-bok om kraniosacralterapi.
★ Novellesamling av en finsk forfatter, oversatt til nynorsk.
★ Bok om å logge av og legge fra seg mobilen og andre duppedittdingser som får deg til å sitte altfor lenge på FB.

Omgivelser:
★ Dunkel og stemningsfullt hos Villa Paradiso.
★ På tegnspråklærerjobb i kantine og klasserom.

image

★ Sofaen mens jeg leste korrektur.
★ Klasserom/dansestudio/treningsstudio på skolen.
★ Innedørsbanen på Bislett stadion.
★ Nydelige Gimle-kino.

Sang:
★ «Both Sides Now», Joni Mitchell. En av sangene som ble spilt i løpet av undervisningslab. Jeg burde ligge stille på gulvet i et dunkelt rom og høre på musikk oftere. Spesielt nå som Spotify trekker 99 kroner ut av kontoen min hver måned.

Sitat:
★ Pokker, nå angrer jeg på at jeg ikke fikk en kopi av transkripsjonen fra dansepedagogikk-klassen med min VGS-lærer i moderne. Hun sa mye kult. Neste uke, kanskje.

2 kommentarer til “[Uke 5, kortfattet]

  1. Hvitveis allerede?! Bildet ditt er forsåvidt av snøklokker, og hvis det er det du har sett så gir det mening. De er overalt nå føler jeg, nesten så jeg føler for litt hagearbeid, men de klarer seg vel fint selv :)

    Til de snittene dine, så anbefaler jeg epler. Varme, myke epler med litt sukker og kanel, pakket inn i butterdeig. Blir sulten bare av å tenke på det :)

    1. Haha, jeg hadde sikret strøket i o-fag nå. Takk for rettelsen ;)
      Høres godt ut, det skal jeg prøve neste gang!

Comments are closed.