[Fem ting reddet fra brann]

0

Fem ting jeg ville ha tatt med meg om det brant hjemme hos meg (etter at alle levende vesener er i trygghet, selvfølgelig):
★ Den eksterne harddisken, proppet fullt av både private bilder og fotografier relatert til skole/jobb/kunst, og andre filer.
★ Passet.
★ Tøyhunden min, som jeg har hatt i sikkert hundre år.
★ Dyna, så jeg holder meg varm mens jeg venter på brannbilen.
★ Mobilen.

Det var ikke lett å tenke på hva jeg ville tatt meg med ut av en brann. Pass, mobil og dyne er veldig praktiske å ha, mens harddisken og tøyhunden er av personlig og/eller nostalgisk betydning. Alt annet av ting og tang kan lett erstattes. Dagens tips: Forsikring. Alltid ha forsikring. Better safe than sorry. Hvis det først begynner å brenne, tar det utrolig kort tid før alt er overtent.

Hvilke fem ting ville du ha tatt med deg hvis det begynte å brenne hos deg?

30. januar i 365 Days of Writing Prompts.

Redigert: Brannalarm! Ikke glem brannalarm. Det er ingen vits i å ha innboforsikring hvis du dør i brannen fordi du ikke har brannalarm. Tegn heller livsforsikring i så fall.