[Uke 44, kortfattet]

2

Jeg merket de siste ukene at det begynte å bli litt kjedelig og statisk med dag for dag-ukesoppsummering, så her kommer en ny versjon av ukesoppsummering, med fokus på bra/morsomme/spennende/interessante/skikkelig kjipe-ish ting jeg har gjort eller opplevd. Så slipper dere å lese for n’te gang at jeg «sov til jeg våknet av meg selv», «jobbet med språkvask» eller tilsvarende uinteressant hverdagslig ting. I 2016 kommer jeg antakelig til å gå for månedsoppsummeringer istedenfor ukesoppsummeringer, så jeg kan prioritere å blogge om andre ting enn hverdagen min i løpet av en måned. Bare 9 uker igjen av 2015, så takk for tålmodigheten!

 • Lyttet til musikk på Spotify i flere timer. Etter at jeg oppdaget «Discover Weekly», har jeg blitt flinkere til å bruke Spotify, og det er alltid stas med ny spilleliste hver mandag!
 • Fått meg min første, bitte liten danselærer/koreograf-jobb siden PPU-eksamen! Skal til Vestlandet en tur i desember for å lære bort koreografi til en elevgruppe som skal sette opp en teaterforestilling. Gleder meg allerede!
 • Blunke-latterkrampe på tegnspråkkurset. Vi gjorde en turtaking-lek (for å øve å være oppmerksom på når den andre personen har snakket ferdig), og da vi kom til turtaking med blunk, brøt den ene deltakeren etter den andre sammen i latterkrampe. Veldig smittende, veldig morsomt!
 • Fikk sendt inn anmeldelsen av Spring Awakening til Døves Tidsskrift i siste øyeblikk, fordi jeg innbiller meg at jeg jobber best under press. Jeg kommer til å poste den her i bloggen når neste utgave av DT kommer.
 • Ble så frustrert da naboen røykte klokka 2 om natten, for tusende gang siden sommer, at jeg stod opp og spilte Sokoban. Med møblene mine. Nå står senga ved vinduet og det lukter ikke røyk av puta mi. (Gjett om jeg gleder meg til å flytte!?)

 • Sosialiserte med noen SAFT-folk fredag kveld. I anledning Halloween kledde jeg meg ut som misogynistens mareritt, komplett med kvinnesymbol-øredobber og hår under armene. Stian og jeg vant Halloween-quizen!
 • Vært masse, masse i treningsstudio og på Proda denne uken. Hele kroppen er glad, unntatt ryggen, som tvang meg tidlig til sengs lørdag kveld med trusler om total vranglås. På tide å gjøre ordentlig morgenstrekk igjen.
 • Hadde en deilig og daff søndag, av typen «ligge i senga i timevis og lese bra bok og døse». Men fikk gjort litt språkvask også, ingen grunn til å la det skeie helt ut.

2 kommentarer til “[Uke 44, kortfattet]

 1. Høres ut som en uke med mye interessant ved seg, gleder meg til du poster anmeldelse av Spring Awakening for det virker som det var en flott opplevelse :) Og røyking midt på natta høres helt idiotisk ut, men jeg likte sokoban-animasjonen så det kom i alle fall noe godt ut av det, du underholdt meg (det er sånn animasjon man kan bli helt hypnotisert av, særlig når man egentlig burde skrive i stedet) ;)

  1. Redaktøren sa at hun fikk lyst til å dra til New York for å se musikalen da hun leste anmeldelsen min, så du kan glede deg :D
   Røyking midt på natten er helt bak mål når det gjelder idioti, men bra du ble underholdt av min illustrasjon av ommøbleringen min ;)

Comments are closed.