[Uke 36, kortfattet]

0

Hendelser:
★ Observerte en heftig debatt mellom noen kolleger. Tema: «Kake, eller ikke kake? Eller brød?»
★ Ga tegnspråkkursheftene en liten make-over. Nå skal det meste være konsekvent og ikke hulter til bulter. Håper jeg.
★ Etter å ha tilbrakt tre dager på et kontor med tørr luft og mye visuell støy har jeg blitt veldig sikker på at kontorjobbing ikke er noe for meg. Jeg ville blitt gal om jeg skulle ha det sånn hver bidig dag resten av mitt liv. Grøss.
★ Kontraktsmøte med entreprenørfirmaet! Neste uke starter de!
★ Var på Ringen Kino iført nettingstrømper og improvisert hushjelp-kostyme i anledning årets kuleste filmvisning: ROCKY HORROR PICTURE SHOW! Let’s do the Time Warp again!

★ Gledet meg over å ikke være en av de stakkars ansatte som skulle rydde i kinosalen etter RHPS-visningen. Det var ris, brødskiver, konfetti, spillekort, toalettpapir, gummihansker og partyhatter overalt. Overalt.

Et bilde publisert av Embla (@embla_alm)

★ Etter RHPS hadde jeg veldig behov for en brus, så jeg fjernet mesteparten av sminken og skiftet til normale klær og la ut for å finne et par bekjente som skulle på et utested. De var dessverre ikke der, og på det tidspunktet hadde jeg lyst til å danse litt også. Så jeg dristet meg til å dra til So for første gang på hundre år (neida, bare tre eller fire år) for å se om det kanskje var noen jeg kjenner der. Jeg har ingen problem med å reise på ferie alene, sitte på kafé alene eller gå på kino alene, men tanken på å gå alene til et utested har alltid vært litt skummelt. Men heldigvis fant jeg den fantastiske Martine utenfor, deretter enda et par kjente ansikter til inne, så det ble eplemost og litt poledancing på meg og det ble en hyggelig kveld!

Omgivelser:
★ Døveforeningen da jeg var der på korrektur- og videoredigeringsjobb onsdag til fredag.
★ Sal 1 i Ringen kino med andre utkledde «transilvanians».

Antrekk:
★ Sort kjole, nettingstrømper, pynteforkle og rød parykk.

Trening:
★ Seks danseklasser, wohoo!
★ Litt løping og et par økter med styrketrening, totalt 80 minutter.
★ En fuktig spasertur hjemover klokka halv tre om natten.
★ En laaaang spasertur i landlige strøk.

Innkjøp:
★ Kjøpte tre boligmagasiner som hadde 40% rabatt for litt interiørinspirasjon. Mange interessante ideer, men litt mye moderne minimalisme.

★ Kjøpte på impuls billett til Van Gogh + Munch da jeg fant ut at det bare var to dager igjen. Godt jeg oppdaget det lørdag morgen og ikke senere, for denne utstillingen har jeg hatt veldig lyst til å se helt siden jeg fikk høre om den.

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ Ble servert suksesskake i anledning sjefens bursdag. Har egentlig smakt det før, men ikke så god og saftig.
★ Kjøpte en tube med vegansk urtepaté bare for å oppdage at både konsistensen og smaken er æsjebæsj.

Kultur:
★ RHPS-visning på Ringen kino i anledning Oslo/Fusion Film Festival.
★ Van Gogh + Munch på Munch-museet.