[Klar, ferdig, tegn!]

0

Tenkte jeg skulle oppsummere alle tegningene mine i boka 642 things to draw i ukentlige eller jevnlige eller sporadiske innlegg – litt avhengig av hvor mye tid jeg har til å tegne – så jeg lagde et eget stikkord for dette: 642 tegninger og litt til. «Litt til», fordi jeg ikke kommer til å stoppe når boka mi er full, jeg har allerede 712 more things to draw og skal kjøpe 642 tiny things to draw når jeg er i New York.

En ting jeg synes er interessant å se er hvordan tegneformen varierer fra dag til dag og hvordan de forskjellige tegningene påvirkes av det. Noen dager er jeg supermotivert og blir veldig «SE HVA JEG HAR TEGNET ER IKKE DET FANTASTISK OMG OMG OMG», mens andre dager er det «meh… selv en treåring kan bedre enn dette…» Jeg vil jo helst prøve å tegne hver dag, men det føles vanskelig å få til noe jeg er fornøyd med hvis jeg ikke er motivert for å tegne. Eller hvis jeg prøver å tegne i «rekkefølge» fra starten av boken, istedenfor å hoppe frem og tilbake og tegne det jeg har lyst til å tegne. Ulempen med å hoppe rundt er dog at jeg bare kommer til å utsette alle de «kjipe» tingene, så egentlig er det best å følge rekkefølgen.

Tiden får vise hvilken retning denne hobbyen min fører hen.