[Uke 22, kortfattet]

7

Bragder:
★ Vi fikk drasset med oss hele seks banankasser fylt med gamle elektriske kjøkkenapparater, kjemikalier, vaskemidler og hvem vet hva til kommunens årlige innsamling av farlig avfall.
★ Og et par dager etter drasset jeg med meg en ekstra kasse fylt med metall til en minigjenbruksstasjon. Fortsetter dette kjøret på dette vis, kommer vi ikke til å trenge å leie container.
★ Fant et par edderkopplik (teknisk sett var det vel heller den gamle hammen til en edderkopp eller to, men grøss uansett). Følgende gifs illustrerer min indre reaksjon:

Bragden min var altså at jeg klarte å holde meg fra å frike ut.

★ Brukte enda ni timer til på å rydde i mormors leilighet. Nå er det faktisk mulig å se soveromsgulvet og sengene!

Treningstid:
★ Runkeeper sier under fem timer, men hvis vi regner med alle de gangene jeg løp etter bussen eller spaserte hjemover fordi trikken stod eller jeg generelt var hverdagslig aktiv, så har jeg nok nådd nærmere seks timer. Flinke meg.

Opplevelser:
★ For noen uker siden fant jeg en haug 8mm-filmruller i mormors stue. Vi fikk dem overført til DVD og det var en utrolig fantastisk og fascinerende opplevelse å se levende bilder fra mammas barndom. Moren min var seriøst den søteste ungen i hele menneskehetens historie. Og det var gøy å se mormor som ung, fasjonabel kvinne, og morfar i levende live.

★ Deltok som danser i en performance med en blind pianist på Prosjektskolens sommerutstilling.
★ Følte meg som Aladdin da jeg åpnet et skap jeg aldri hadde sett innsiden av etter ryddingen på mormors soverom. Det var ikke mange ting i det skapet, men det var fine ting. Endte opp med å ta nesten alle tingene for meg selv.
★ Var i Dansens Hus og så Swan Lake, en veldig spennende versjon med innflytelse fra afrikansk dans!

Kos:
★ Feriemodus, til tross for at jeg fremdeles har et stykke muntlig eksamen liggende foran meg i veldig nær fremtid. Snap out of it, Anne-Line!

Innkjøp:
★ Ikke innkjøp, men en bestilling til noe moren min og jeg skal gjøre i slutten av juni.

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ Jeg lagde pizza igjen. Hadde en porsjon til av pizzasausen jeg lagde sist lørdag og en boks med artisjokk, men av en annen type enn sist, så det teller litt som en ny oppskrift. Smakte like godt! Artisjokkpizza! ♥ ♥ ♥

Outfit:
★ Sort ballettdrakt og sort flamencoskjørt i forbindelse med min korte opptreden i Prosjektskolen. Ellers det vanlige.

TV-serie/Film:
★ Så ferdig The Paradise. En dag skal jeg være statist i en periodefilm, så jeg kan ha på meg fin kjole med kø og oppsatt hår.
★ Begynte såvidt på åttende sesong av Doctor Who, men merker godt at jeg trenger å venne meg til den nye doktoren.
★ Var på spontan kinotur for å få med meg The Theory of Everything før den tas av plakaten. For en nydelig film. De valgte den perfekte skuespilleren til å portrettere Hawking.
★ Lo og grein av To be Takei. For en fantastisk fyr han er.
★ Filmen Before I Go To Sleep dukket plutselig opp på Netflix. Boka er selvfølgelig fremdeles bedre enn filmen, men fin søndagsunderholdning.

Bok:
★ Holder fremdeles på med Udødelighetens elixirInterview with the Vampire og Atheism for Dummies, virker som den intense leselysten dabbet litt av.

Omgivelser:
★ Et par nye omgivelser denne uken: kunstavdelingen på skolen og Prosjektskolen.

Sang/Video/Bilde:

Sitat:

«Jei el lei mei, buhuuu. En velli slem dame sklev om boka mi, å jei synes det val velli dumt så nå glinel jei, buhuu.» Nina Karin Monsen, 4 år. (Det er sånn hun høres ut i den hyklerske klagesangen sin.)

7 kommentarer til “[Uke 22, kortfattet]

 1. Fin oppsummering av en uke som tydeligvis inneholdt litt av hvert. Swan Lake på Dansens Hus hørtes blant annet veldig interessant ut og det må ha vært fascinerende med film fra da moren din var barn. Ellers var reklamen fin og jeg er enig i hvor teit og barnslig Nina Karin Monsen høres ut.

  1. Takk! Det var en variert uke! Mye kos, lite fokus på eksamen (sukk…) :) Swan Lake var kjempebra, veldig kul, spennende og fin.
   Bra du er enig i at NKM høres ut som en bortskjemt drittunge ;)

 2. Åguri; den tegnspråkvideoen. Hvor kan jeg melde meg på kurs? Jeg har seriøst hatt det på listen over ting å lære skikkelig lenge.. Rykket et par hakk opp nå. Det ser deilig ut å kunne sitte sånn å snakke og «lukke øra» (selv om det ikke går an, dessverre).

 3. Ikke bare meg som trenger tilvenning til den nye doktoren altså. Tenkte «yey!» da jeg så at den var kommet, men etter at jeg begynte å se så har interessen dabbet litt av, og nå har jeg ikke sett noen ny episode på flere dager. Føler meg som en dårlig fan, men er jo ikke lett å komme etter Matt Smith & co heller da.

  Theory of everything så jeg tidligere i år – fantastisk! Så The Imitation Game rett før, og jeg tenkte da at ingen film i år kunne måle seg med den, men TOE var i samme klasse. TOE var så gjennomført flott, og så imponert over Redmayne som klarte å være så troverdig!

  1. Det er mange som trengte en tilvenning! Men jeg kjente en liten relasjon til ham i første episode da han prøvde å gå ut av soverommet. Jeg liker ikke dører, nemlig. Vi kommer så dårlig overens ;)

   Redmayne var så troverdig at da Stephen Hawking så filmen, kommenterte han at det var noen scener der han ble usikker på om det var Redmayne eller seg selv han så på. Dét kaller jeg talent! Har dessverre ikke sett The Imitation Game ennå, men vil absolutt se den! Spesielt nå som jeg er blitt Cumberbatch-fan.

Comments are closed.