[Uke 19, kortfattet]

2

Bragder:
★ Jeg kom inn i verdens deiligste flyt og leste ut fem bøker i løpet av uken. Holder fremdeles på med bok 6 og 7. Utrolig deilig å bare la seg oppsluke av handlingen i en bok! Hva skal man med oppgave, liksom?
★ Tirsdag deklarerte jeg at jeg skulle bli ferdig med oppgaven innen fredag kveld, først og fremst fordi jeg var så lei av å holde på med den, men også fordi jeg begynte å bli bekymret for min mentale tilstand. Uansett, jeg nådde målet mitt! Det gjenstår selvfølgelig finpuss og redigering, men jeg skal ikke skrive mer. Det var så deilig at jeg måtte grine litt.
★ Satt i mormors leilighet i fire timer på lørdag og sorterte papir i «Resirkuleres», «Sensitiv opplysning», «Nostalgisk» og «Kanskje viktig». Jeg kastet sikkert fem kilo papir, som for det meste bestod av referater fra hvert eneste styremøte i sameiet de siste ti årene og hvert eneste medlemsbrev fra Stenaline, Diakonhjemmets venner og Norges Blindeforbund fra samme tidsperiode.

Treningstid:
★ Eh… Null trening denne uken. «Treningsferie» og oppgaveskriving. Men jeg tok igjen det tapte ved å spasere cirka sju kilometer på lørdag. Tok meg god tid og nøt sola. På tilbakeveien var det kaldt og overbefolket, og jeg lærte at bare fordi det heter Holmenkollenstafetten, betyr det ikke nødvendigvis at stafetten begrenser seg til Holmenkollen-området.
★ Det ble et par kilometer til på søndag da jeg spaserte til og fra Mathallen.

Opplevelser:
★ Å ta meg selv i å lete etter vaskepulver i kjøleskapet. Det var da jeg skjønte at jeg bare var nødt til å bli ferdig med den fordømte oppgaven.
★ Følte meg som hovedpersonen i en krimroman. «To eller tre naboer som tilsynelatende har forsvunnet. Mystiske dunkelyder fra den ene naboleiligheten, men ingen som åpner når jeg ringer på. En postkasse som har vært full i ukevis. Lyden av en sirkelsag og/eller drill i leiligheten over.» Dette mysteriet tiltrakk seg internasjonal oppmerksomhet på Fjesbok-siden min.

Kos:
★ Lese bøker, lese bøker, lese-lese-lese-lese!

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ Jeg prøvde meg på vegetarisk pasta carbonara. Ikke sikker på om jeg gjorde det riktig, men det smakte helt greit uansett. Mye rester å kose meg med de neste dagene.
★ Hello Good Pie i Mathallen hadde Key lime-pai på menyen. God pai, litt mer syrlig enn sitronmarengs-paien.

Outfit:
★ Hippiebuksene mesteparten av tiden. Skal man sitte hjemme og skrive oppgave (les: prokrastinere med lesing av skjønnlitteratur) skal man gjøre det ordentlig.
★ Pentøy i anledning teatervert-jobben.

TV-serie/Film:
★ Fortsatte med Sherlock. Nå elsker jeg den sosiopaten.
★ Og mens vi snakker om å digge Benedict Cumberbatchs rollefigur: Star Trek Into Darkness. Cumberbatch kler mørke, slemme roller. Khaaaaan!
★ Begynte å se den tyske filmen Wetlands. Utrolig pen jente. Utrolig ekkel film.

Spill:
★ Et par skrapespill. Venter fremdeles på å bli rik.

Bok:
★ Leste ut Eggeplomme (Susanne Agerholm); Fugl Føniks (Suzanne Collins); Hva er det med Anna? (Rebecca James); To små jenter i blått (Mary Higgins Clark); Elizabeth er borte! (Emma Healey).
★ Begynte med Interview with the Vampire (Anne Rice) og Sirenenes sang (Val McDermid).

Omgivelser:
★ For det meste leiligheten min, hvor jeg enten koste meg med bøker i sofaen eller gikk på veggen av galskap (les: skrev oppgave).
★ Hang litt på Teater Manu som teatervert.

Sang/Video/Bilde:
★ Dette bildet illustrerte mine følelser mot slutten av uken:

★ Jeg fant dette bildet av mormor da jeg drev og ryddet i papirene hennes:

Sitat:

«What made you laugh out loud on the day? [Wings for Life-løpet 3. mai]
When I saw the Catcher Car in Norway driving off-road across grassland to chase down a few runners who had lost their way, I couldn’t stop laughing.» Anita Gerhardter, konsernsjef for Wings for Life.

Jeg er herved verdensberømt for å ha løpt i en blomstereng med en alpinist kjørende etter meg. Thank you, thank you, no autographs, please.

2 kommentarer til “[Uke 19, kortfattet]

  1. Wow! Kudos for å være uhyre produktiv! :D Likte ikke Interview with the Vampire like godt som jeg hadde håpet på, men har hørt at andre bøker i serien er mer engasjerende, så jeg krysser fingrene.

    (Har holdt på med samme bok i månedsvis, vet ikke helt hva som skjer med lesemotivasjonen om dagen. Nå leser jeg ikke så mye til å begynne med, men dette er dårlig selv for meg å være.)

    1. Åh, det var synd du ikke likte den! Kanskje du vil like den tredje boken, Queen of the damned? Jeg synes å huske at jeg syntes den var utrolig spennende, men så er det mer enn ti år siden jeg leste den sist :p

      Kjenner til det der, opplever det selv en sjelden gang. Det pleier å hjelpe å finne en annen, mer spennende bok som er lett å pløye seg gjennom :)

Comments are closed.