[Uke 17, kortfattet]

2

Bragder:
★ Stod opp i 6-tiden for å gjøre meg klar til The Impossible Astronaut Day, og gikk ut i verden, a.k.a. til skolen med streker i ansikt og på hendene. Husker ikke helt hvordan jeg endte opp med så mange streker…

image

★ Dro til Bygdøy og løp 8 kilometer på akkurat rett under en time! Lover veldig godt for kommende søndag!
★ Stod opp i 6-tiden på fredag for å være med på en presentasjon av en Fafo-rapport om tegnspråklig grunnskole. Veldig interessant og det ble sagt mange ting som fikk meg til å fundere over hva jeg kan skrive i oppgaven min.
★ Unngikk å bli kvalt av det nesten centimetertykke laget med støv da jeg plukket ned bøker fra en bokhylle i mormors leilighet.
★ Sorterte mormors souvenirskjeer i alfabetisk rekkefølge etter by, land og verdensdeler.
★ Sorterte mormors smykker, og satte sammen alle som hørte sammen i samme sett.

Treningstid:
★ «Bare» fem timer og 22 minutter, men jeg er fornøyd med at jeg løp åtte kilometer på under en time, altså.

Opplevelser:
★ Skattejakt i mormors leilighet. Når vi tror vi har funnet masse, finner vi enda mer til. Jeg fant en nydelig veske fra Mexico og noen skikkelig kule 70-tallskjoler som jeg aldri hadde sett før i hele mitt liv.
★ Foredrag om placebo og hvordan vi lurer oss selv av Tjomlid i forbindelse med Fri og faglig fredag. Det meste hadde jeg lest fra før i Placebodefekten (Har du ikke lest den? Løp og kjøp!), men Tjomlid tok også opp noen interessante ting om hvordan hjernen søker etter mønster i kaos eller tolker ting veldig subjektivt.

Kos:
★ Ben&Jerry-iskrem i sola.
★ Avskjed med Annbjørg og Remi i Gaasa. Mange folk og jeg fikk pratet masse Doctor Who med hele fire forskjellige personer!
★ Ben&Jerry-iskrem i sofaen.
★ Indisk mat etter fem timers skje- og smykkesortering.

Innkjøp:
★ Doctor Who-nøkkelring. Bare måtte ha det.

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ Prøvde Strawberry Cheesecake og Chocolate Fudge Brownie fra B&J. Frister til gjentakelse, men først er det andre smaker jeg må sjekke ut.
★ Noen dager senere prøvde jeg ut Cherry Garcia og Cinnamon Buns. Den første var god, men kirsebæriskremen fra Kulinaris er mye bedre. Cinnamon Buns smakte litt for spesielt og søtt for meg. Men jeg nøt isen min likevel, det var jo sol og greier.
★ Vegetarpizza fra et bitte lite pizzasjappe i Bogstadveien, som jeg spiste mens jeg satt på gulvet i mormors leilighet og ladet mobilen.
★ Prøvde ut enda en B&J-iskrem til, Phish Food. Selve isen var nammenam, som seg hør og bør for sjokoladeis, men sjokoladefiskene var ikke så veldig godt.

Outfit:
★ Hadde på meg den nye Doctor Who-tskjorta mi på torsdag! Forhåpentligvis fikk den folk til å tenke at det kanskje ikke var heeeelt tilfeldig at jeg var dekket med streker.

TV-serie/Film:
★ Gikk videre i sesong 7 av Doctor Who. Jeg hjerte Clara. Ikke så mye som jeg hjerte Amy og Rory, men Clara er søt på sin måte.

Bok:
★ Begynte med Maskeblomstfamilien av Lars Saabye Christensen.
★ Leste ut F-ordet: 155 grunner til å være feminist på under ett døgn. Jeg er en feminist, hør mitt brøl for verdensfred, likeverd og rettferd!

Omgivelser:
★ Leiligheten, a.k.a. eksamensfengsel.
★ Proda!
★ Fine gamle Gaasa i Storgata.

 

2 kommentarer til “[Uke 17, kortfattet]

 1. Så kult! Tror ikke jeg hadde turt å dukke opp slik på universitetet, men vurderer å ta med meg håndkle rundt omkring d. 25. mai.

  B&J er faktisk kjempegodt – sørget for å få meg gratis is fra Paleet på Free Cone Day – valget falt på Phish Food. Fornøyd med den!

  Har veldig lyst til å lese F-ordet! Må bare komme litt ovenpå økonomisk først.

  1. Hehe, kanskje det var flere som hadde lyst, men som ikke turte. Bra du minnet meg på det med håndkle! Kanskje det er det som skal til for å få haik av Doktoren? :D

   Gratis is, mhmm! Jeg tenkte også å få med meg Free Cone Day, men køen utenfor Paleet strakk seg jo rundt kvartalet og køen i Ø var ikke mye kortere den heller :p

   De har F-ordet på biblioteket! Men den kan sikkert være bra å ha i samlingen :)

Comments are closed.