[Freaky Friday]

2

Denne posten skulle opprinnelig blitt skrevet og publisert den 19. april, sånn ifølge 365 Days of Writing Prompts. Men regler er til for å tøyes, spesielt når man er inne i en periode der det er mer gøy å se på Dance Moms enn å skrive oppgave eller blogginnlegg (og tro meg når jeg sier at Dance Moms er noe av det verste som finnes på TV når det gjelder pedagogisk ånd og foreldreansvar).

Ahem… «Hvis du kunne være en annen person for en dag, hvem ville du valgt å være og hvorfor?» Jeg velger å svare med følgende bilde:

Hvis du har sett Doctor Who og Torchwood, vet du hvorfor. Hvis ikke, løp og se!

Bonus! Se denne episke, fangirleggstokksprengende videoen der John «Captain Jack Harkness» Barrowman blir kysset av David «10th Doctor» Tennant:

2 kommentarer til “[Freaky Friday]

  1. Å, det er mange som jeg gjerne skulle vært om jeg ikke var meg selv (for øyeblikket helst alle som lykkes forfattermessig sett, vinner konkurranser eller får tak i jobb siden det er de tingene jeg ønsker meg mest) og av oppdiktede karakterer ville jeg nok valgt Belle i Skjønnheten og Udyret. Men basert på det jeg har sett av Doctor Who skjønner jeg godt valget av Jack Harkness og dette minner meg på at jeg burde sjekke ut Torchwood :)

    1. Skjønner det godt, det hadde vært interessant å finne ut hvordan livet hadde vært om man var en annen person. Har du sett «Being John Malkovich», forresten?
      Regner med at valget falt på Belle på grunn av biblioteket? Det synes jeg er et fantastisk valg i så fall!

Comments are closed.