[Uke 10, kortfattet]

1

Bragder:
★ Revaksinerte meg mot polio, kikhoste og difteri!
★ Løp 2,4 km på under 15 minutter, ny personlig rekord.
★ Klarte å komme meg til Lillestrøm bare en halvtime før undervisningen jeg skulle observere, var ferdig. Kjære NSB, dere trenger bedre signalanlegg og bedre høyttalere. Hvordan skal jeg kunne oppfatte beskjeder når ikke engang hørende klarer å høre ett ord i den grøten dere mumler frem?
★ Underviste i dansekomposisjon, og fikk elevene til å lage korte duetter som skal settes sammen til en større koreografi.

Treningstid:
★ Neeesten seks timer, tre danseklasser, to styrkeøkter og løping.

Opplevelser:
★ Var på Gimle kino igjen, denne gangen med Ingrid og Angelica, for å se Les Contes d’Hoffmann. De likte stykket, hurra! Jeg håper den kommer på dvd, skulle veldig gjerne sett den flere ganger.

Innkjøp:
★ Gikk til impulsinnkjøp av en splittet kabel da jeg trengte mulighet for å høre musikken «direkte» samtidig som tolken min kunne oversette detaljene i musikken for meg. Det viste seg å være et fantastisk bra kjøp, for når jeg hører musikk rett fra mobil/mp3-spiller, hører jeg bare diskanten og ikke bass, mens diskanten blir grøt når jeg hører på musikk på høyttaler. Med splittet kabel kan jeg høre diskanten på høreapparat og bruke øretelefoner/høyttaler til å kjenne bassen! Så kanskje dette blir veldig nyttig for meg med tanke på fremtidig koreografijobb eller liknende.

Nye matopplevelser/oppskrifter:
★ Veldig «man tager hvad man haver»: Litt Quorn-farse og resten av mangochilisausen oppå, inn i komfyren i 40 minutter mens jeg kokte ris og dampet brokkoli. Det ble overraskende godt!

Outfit:
★ Endelig noe utenom det vanlige: Sorte jeans, mørkeblå skjorte med stjernermønster, sort blazer og mine kjære fiolette «dip-dye»-Converse. Hadde på meg dette antrekket da jeg var på kino med Ingrid og Angelica, som også hadde dresset seg opp i pent tøy for anledningen! Og jeg hadde på meg et smykke for en gangs skyld, et kjede med en bitte liten fiolin av sølv, passende nok med tanke på ariaen til Niklaussen (se video under «Opplevelser»).

TV-serie/Film:
★ Begynte å se Unbreakable Kimmy Schmidt. Fantastisk morsom TV-serie og jeg digger entusiasmen og smilet til Kimmy!

Bok:
Utilslørt, en tekstsamling av norsk-muslimske kvinner.
Metro 2033, veldig spennende russisk dystopi.

Sitat:

«Du var veldig musikalsk, mer enn de andre. Det er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme.» – (Fritt etter hukommelsen.) En lærer jeg hadde tidligere i høst.

Én kommentar til “[Uke 10, kortfattet]

  1. Fin oppsummering og jeg testet første episode av «Unbreakable Kimmy Schmidt» nå selv og det ga mersmak, dessuten syns en del av meg det er veldig kult at de har med Tituss Burgess for han har jeg vært fan av i flere år pga. opptredner som denne: https://www.youtube.com/watch?v=r_467614wA0 og andre fine øyeblikk jeg har funnet på Youtube. Høres ut som en fin uke, det var sikkert flott med opera og hurra for praktiske nye innkjøp :)

Comments are closed.