[Trekant og parfymemisbruk]

2

Jeg fikk nyss vite at NSB planlegger å ta opp konkurransen mot Svenska Järnvägar for å frakte reiseglade svensker fra A til B. Det er ikke ofte jeg tar toget, med trikken rundt hjørnet er det mest praktisk for meg å komme fra A til B med de blå vognene. Men jeg har fått med meg at det er mange som ikke er helt fornøyde med NSB; en del forsinkelser, dyre billettpriser og så videre.

Så da jeg leste at NSB vil konkurrere med SJ om svenskenes gunst, kom jeg på noe Anne-Kat. Hærland sa om en fyr som fantaserer om å ha trekant med to kvinner: «Altså, dersom du ikke klarer å tilfredsstille én kvinne engang, hva er da vitsen med å irritere enda en?»

Kjære NSB: Gjør de norske kundene deres fornøyde før dere reker over til nabofolket for å leke med dem også. På forhånd takk.

De som kjenner meg, vet at jeg har hatt en del trøbbel med huden de siste årene. Jeg har plutselig fått ganske oversensitiv hud og har kuttet ut parfymerte produkter og noen matvarer. Det hjalp veldig mye å gjennomføre disse kuttene og vanligvis er hverdagen min veldig enkel. Bortsett fra to ganger i uken.

Disse to gangene i uken blir jeg utsatt av en person som tydeligvis har en fobi mot svettelukt eller mangler luktesans. Denne personen OSER av parfymert mykningsmiddel. Dunsten er ille nok, men hvis jeg tilfeldigvis befinner meg mindre enn to meter fra denne personen, begynner jeg å merke hvordan det kribler og klør rundt øynene, på kjeven, på halsen og på begge armene. Man kan se at rødmen legger seg over nevnte områder og hvis jeg ikke flytter meg raskt nok fra denne duftbomben, dukker blemmer ubønnhørlig opp.

Jeg har sensitiv hud, men jeg kan stå ved en normalt parfymert person uten å reagere. Dette stinkdyret tåler jeg ikke være i nærheten av, men jeg er nødt til å holde ut disse grusomme møtene ettersom disse er plassert i en situasjon som jeg anser for å være nødvendig for min fysiske utvikling/vedlikehold. Heldigvis trenger jeg bare holde ut resten av dette semester og til høsten får jeg mer enn nok fysisk utvikling på dagstid til at det ikke blir nødvendig å måtte møte min huds nemesis på kveldstiden to ganger i uken.

2 kommentarer til “[Trekant og parfymemisbruk]

  1. >Du tåler altså ikke å være i nærheten av mennesket engang? Og jeg som trodde jeg slet, som bare får kløe av å vaske mine egne klær i parfymert tøymykner. :P

  2. >Nei, huden min tåler overhodet ikke denne personen, men nå skal det sies at det lukter som om vedkommende BADER i tøymykner :p De fleste mennesker bruker ikke så ekstreme mengder, heldigvis :D

Comments are closed.