[Torsdagsbombe]

2

Jeg føler meg rimelig mørbanket nå om dagen. Det kan kanskje ha noe med at jeg overdrev tøyingen litt på tirsdag, da jeg tøyde i spagat og fikk hjelp av en nokså målløs SATS-instruktør med å dytte den bakerste foten mot bakhodet mitt. Litt à la dette. Ja, jeg jobber fremdeles mot målet om å klare dette før sommerferien.

Uansett, mørbanket og skolelei og alt det der bestemte jeg meg for å stikke innom Lush for å kjøpe en velfortjent badebombe, slik at jeg kan benytte meg av mammas badekar når jeg skal på besøk i morgen. Hos Lush var jeg så heldig å bli ekspedert av ingen mindre enn en av mine nyeste favorittbloggere, Mewkid, som jeg oppdaget for et par måneder siden. Hvis du ikke allerede følger denne jenta, så løp og les og sukk henført av de fargerike bildene hennes.

I morgen kommer det et langt bildeinnlegg over ting jeg gjorde i april. Yay. Hvor ble det av april, forresten? At sekunder poffer avgårde kan jeg forstå, men måneder som kommer og går i fleng er litt skummelt. Før jeg vet ordet av det, er jeg klar for pensjonisttilværelsen. Apropos: det jeg gleder meg mest til når jeg blir gammel, er å få hvitt hår. For da kan jeg endelig farge håret sjokkrosa, fiolett eller turkis. Kuleste oldingen i gata, yeah!

2 kommentarer til “[Torsdagsbombe]

  1. Var koselig å hilse på deg idag! :-) Hippy Chick er ikke veldig spennede i bruk, men den lukter nydelig! Liker du lukta, anbefaler jeg det å teste ut Fizzbanger neste gang!

    1. I like måte! Det blir nok flere badebomber fremover, denne stakkars kroppen skal jo gjennom mye før sommerferien kommer ;)
      Og neste gang jeg kommer innom Lush, skal jeg også kjøpe Tiny Hands. Det var digg å ha supermyke hender da jeg våknet i dag morges!

Comments are closed.