[Aprilknipsing]

0

Sånn ser det ut på Skriveloftet når det er midt på natten. Det er ganske digg, for da kan jeg knitre med papir og snufse så mye jeg vil uten at det plager noen.

SJÆFERHUND?! Nei, nei, nei…

Skolens hyperaktive maskoter på nye eventyr.

Jeg var på Jewel of India med Hvitskygge, Em og tre andre venner. Jeg visste ikke hvor fantastisk indisk vegetarmat kunne være før jeg kom hit. Jeg vil spise her hver dag resten av livet. Eller finne meg en indisk kone.

Ser du den knøttliten røde flekken med islett av fiolett cirka under midten av bildet? Det var årets første sommerfugl. Trodde jeg. Den ene tolken min slo meg med to uker.

Mannen i mitt liv <3

Jeg korrekturleste denne boken ifjor sommer, og nå står den på utstilling hos Tanum. Er det stas eller er det stas?

Dette gjør vi på skolen til vanlig, leker mumier. Helt sant.
(Hvis du vil vite mer, får du komme til Chat Noir 8. og 9. juni og se forestillingen vår.)

Dette er Roger. Han ble funnet på Holmlia for en stund siden og ingen eier meldte seg da finneren hang opp lapp. Stakkars Roger. Jeg passer på ham for Dyrebeskyttelsen til han får en ny familie som forhåpentlig tar bedre vare på ham enn den forrige eieren gjorde.

Ingenting sier vår mer enn en flokk katter som nyter sola i hagen.

Mamma opererte hånda før påsken. I journalen var det fryktelig mange latinske og/eller greske ord. Lurer på om det faktisk er mulig å få en mening ut av dette, eller bare later legene som for å imponere vannet av pasientene?

Zorro hjelper mamma med å lese. Katter er flinke sånn sett.

Denne solnedgangen så ikke så middelmådig ut i virkeligheten, men mer i retning «Skrik av Munch»-imponerende.

Utsikt fra Skriveloftet, hvis du klatrer opp i vinduet. Hvis du ikke klatrer opp i vinduet, ser du bare blå himmel og kanskje tuppen av en grein.

Vedeiere med humor, haha.

Dette bildet trenger strengt talt ikke flere ord enn «SJOKOLADEEEE!»

Vi var i Sverige en snartur, og jeg handlet vegetarmat for over 600 kroner. Nå trenger jeg ikke bekymre meg for sultedøden det neste halvåret.

Dette bildet varmet et feministhjerte <3

Egg med vegetarbacon. Jeg hjerte vegetarbacon.

Mitt nyeste korrekturoppdrag; lese tre tidligere utgitt romaner av Odd Klippenvåg. Det beste med å korrekturlese bøker som er utgitt tidligere er at jeg slipper å krangle med kommaet.

Da jeg så denne hos Dyrebeskyttelsen i dag, måtte jeg spørre om det var en kanin eller en hare. Jeg visste ikke at kaniner kunne bli så… harete. Kanskje jeg burde fulgt bedre med i O-fagstimene på barneskolen?

Denne gjengen tenkte hverken hare eller kanin, men middagsmat. Godt for Snurre Sprett at det er et par gjerder mellom ham (henne?) og kattepusene.

Tidlig krøkes som god balansekunstner skal bli.