[Tintin, togbrann og Twitter]

3

Idag ble jeg, en mannevond lesbe, slikket på halsen av Tintin. Og Tintin var ikke en hund. Har jeg oppmerksomheten deres nå? Da begynner jeg med begynnelsen først:

Dagen startet med idémyldring på Kaffebrenneriet, for lillesøsteren til Martine skal sende inn noen bilder til en opptaksprøve. Vi myldret oss frem til en dramatisk – men mest morsom – bildeserie som inkluderte togbrann. Neste stopp ble Oslo S der vi fant Mette, Siv Gaustad (stas for Martine, som er stor fan av Siv, hihi), en hyggelig homo som heter Andre og en veldig morsom homo som kaller seg Tintin.

Vi tok noen bilder inne på toget til Stockholm, og folk var veldig flinke til å spille med innlevelse («Nooooo, jeg er for vakker til å døøøøø!»). Selv jeg hadde mye innlevelse der jeg satt og stirret i en bok. Rene Oscar-opptreden. Da fotograferingen var ferdig, kom Tintin bort til meg og kremtet litt før han ba meg løfte på hodet. Så slikket han meg på halsen. Lenge. Mens de andre og jeg prøvde å ikke le oss ihjel.

Fnis.

Hadde han vært hetero, hadde han fått deng. Men heldigvis for ham er jeg ikke mannevond mot homoer, selv om det var en temmelig selsom opplevelse å bli slikket på halsen av noen jeg traff for mindre enn førti minutter tidligere.

Togbrann-bildene ble skikkelig kule. Kanskje jeg lenker til dem når Johanne har redigert dem. Så dere kan se hvor morsomt det er å henge med oss.

Helt til slutt: Jeg fant ut at jeg ikke får nok oppmerksomhet på Fjesboka, så jeg lagde meg konto på Twitter. Tjo-pip.

3 kommentarer til “[Tintin, togbrann og Twitter]

  1. >Veldig moro å komme over bloggen din, for synes den var temmelig bra:) FInt å høre ting fra en med et litt annet synspunkt på saker og ting;)

Comments are closed.