[The cold touch of leather]

2

Idag morges satte jeg en ny verdensrekord. Jeg lå i senga mi og så på klokka som viste 1259. «Hm… Var ikke det noe med klokka 13? ÅH! Møte Megameow utenfor Paleet klokka 13!» Jeg slengte på meg klærne, klorte ned en beskjed til Choco som stod i dusjen og løp ut. En kilometer senere var klokka kvart over og jeg stod foran Nimue og Megameow mens jeg prøvde å få tilbake pusten.

Det var koselig å treffe dere og jeg gjentar: TUSEN, TUSEN, TUSEN TAKK for at du kjøpte den nye Lesbians On Ecstasy-cden for meg, Megameow! Wheee! Choco og jeg lyttet på et par sanger og hun sa at musikken var kul. Fikk rippet hennes nyeste Tegan & Sara-cd, så nå blir det mye musikk på meg fremover, jippi!

På onsdag kjøpte jeg masse te. Bestemors Have og kirsebær. Ga bort tre poser med klær og to par sko til Fretex (Uff… Jeg gadd ikke styre med QXL, så derfor fikk Fretex klærne istedet selv om jeg ikke liker homofobipolitikken de bedriver.)

Torsdag trente jeg og nerdet på bibliotet en stund før jeg gikk til La Danse og kjøpte meg et par nye tåspissko! Jeg prøvde to par Gaynor Minde-sko for de skal visstnok være veldig bra for føttene, men de var en pine å ha på seg! Gikk til slutt ut med Bloch Serenade (Har Bloch Suprima fra før) og bånd med strikk. Bånd med strikk har jeg ikke prøvd før, så det blir interessant.

Plukket opp Choco på Oslo S og vi dro på Elsker hvor vi traff Benjamin og Marius. Det ble mye skøy med tegnspråk og slik. Etterpå gikk vi til Oslo City. På veien stoppet jeg for å ta en gratis stresstest. Skeeeeptisk. Jeg kan være anspent til tider, men det fikser jeg fint uten en tjukk bok.

På Oslo City snyltet vi på internettet i Mac-butikken, haha. Det er jo viktig å teste ut ting. Men jeg holder meg fremdeles til pc på privat basis. Mac på skolen kan jeg leve med.

Til slutt dro Choco og jeg hjem til meg og lagde middag. Grønnsaksuppe med røstipoteter. Kjempegodt! Bringebærmousse til dessert! Vi satt på en madrass på rommet mitt og spiste mens vi så Rent og The Red Shoes før vi sovnet.

Ikveld skal jeg på kino igjen og se Simpsons-filmen med Tom Erik. Etterpå skal vi drikke Oreo-milkshake på Friday’s. Wheee!

2 kommentarer til “[The cold touch of leather]

  1. >Fra senga til Paleet på 16 minutter? Det må jeg si… Gratulerer! Kjekt å bo sentralt:)

Comments are closed.