[Bitchsy]

0

Lørdag:
Turist på Grønland med mamma. Vi fant tilfeldigvis Julie i en butikk og hun spurte om jeg ville bli med ut på byen samme kveld. Det ble en koselig kveld. Først var det vors og styling hos Kristine og Sigrun. Vi brukte en time på å sette opp hanekam på Kaja med gelatin, masse hårspray og hårfarge på spray. Gøy!

Senere dro vi til Naken, men dessverre var to av de andre under 20. Vi endte opp på Destiny i Skippergata, et ganske nedslitt sted med en merkelig blanding av ulike folk. Potpurri. Det var ikke mye liv når vi kom, men vi hadde god utsikt til strippebaren ved Destiny. Stripperne hadde røykepause hver 20 minutt, hihi.

Stedet ble fylt opp etterhvert. Noen kjente ansikter kom også innom. Djen prøvde seg på meg, haha. Jeg sa at jeg var lesbe og kjevebeinet hans holdt på å løsne fra trynet av sjokk. Jeg utstråler visst ikke nok flatbanker-attitude, så jeg bør holde meg unna streite utesteder.

Fikk merke skjebnens ironi.

Søndag:
Sov dårlig og våknet tidsnok til å rekke frokost (Oreo-kjeks) og en dusj. Choco kom og vi så en episode av Little Britain – sesong 1 før vi tok trikken opp til Frognerparken. Dennis og Kent hengte seg på oss på veien opp. Tror de andre trikkpassasjerne var glade for å bli kvitt oss, hihi.

Vi ble en stor gjeng med Jaffis-folk (og fire ikkeJaffis-folk) som brant pølser, grønnsaker og burgere. Skikkelig trivelig. Homohuset ble neste stopp når vi merket at det kom til å bli regn. Der ble det kos og kanelboller til 21-tiden.

Hos meg ble det varme ostesmørbrød og noen episoder av Little Britain før det var leggetid.

Idag:
Våknet med dårlig humør. Sendte Choco hjem etterhvert siden jeg ikke er koselig å være med idag.