[Teori vs. praksis]

0

I dag hadde jeg mange gode planer. Først skulle jeg stå opp tidlig slik at jeg kan gå til t-banen og dra til Proda for å være med på moderne-klassen klokken 10. Deretter skulle jeg gå til Sats for å trene styrke. Etter det noen timer på Skriveloftet hvor jeg skulle skrive en reportasje og en teateranmeldelse, samt lese litt korrektur og manus før jeg legger i vei mot KHIO for å bedrive litt manusjobbing. Høres ut som en bra og effektiv dag?

Hvordan ble dagen egentlig:
Jeg sov til kvart på 10, lagde frokost og spiste mens jeg så To på rømmen. Så sjekket jeg e-post og sånt. Nå sitter jeg og spiser Cheerios ut av esken mens jeg leser gjennom reportasjen jeg skrev i går (og skriver dette innlegget om hvor herlig tiltaksløs jeg kan være iblant).

Nå må dere ikke tro jeg alltid lar hverdagen skure og gå. De siste to ukene har jeg vært flink og stått opp klokka 6-ish hver dag for å danse hos Proda. Jeg ligger på forskudd med korrekturen jeg leser nå, jeg har laget indisk linsegryte for første gang, jeg har reist til to skoler og intervjuet folk, jeg har vært på teater, jeg har vært med på en musikkvideoinnspilling og et bloggseminar og jeg har banket tepper! For å nevne noe. Woho!