[Take A Chance On Me]

1

Idag er det innleveringsdag! Hurra! Jeg er vel den eneste som jubler hver gang vi har innlevering, haha. Jeg synes det er så gøy å gå gjennom bilder og få tilbakemelding, spesielt når jeg har bilder jeg liker godt.

Jeg føler at jeg er i temmelig godt humør for tiden sammenlignet med hvordan det har vært for ikke altfor lenge siden. Jeg føler at jeg har energi, jeg har fått trent masse og jeg skal til frisøren imorgen for å skaffe meg ordentlig Bettie Page-lugg. Selv om jeg er griseblakk akkurat nå (12 kroner i lommeboka og minus 408 på kontoen), så bekymrer jeg meg ikke. Penger kommer inn i løpet av dagen.

Det er sol og varmt ute og jeg er småbetatt av ei jeg absolutt ikke burde vært småbetatt av (pene damer er alltid opptatt), men det er lov å drømme.

Om halvannen time er det innlevering. Tjo-hei!

Én kommentar til “[Take A Chance On Me]

Comments are closed.