[Nymfer ringer dagen lang]

2

Jeg sitter og pugger Shakespeare etter en lang og innholdsrik dag. Pengene kom inn på kontoen like før jeg dro på treningen (trene-trene-trene, hurra!) og dermed var det duket for storinnkjøp. Kjøleskapet ble fylt opp, jeg fikk ordentlig Bettie Page-lugg hos Lars-engelen og jeg kjøpte en kjole som passer luggen. Og undertøy som passer kjolen, haha.

Jeg føler at jeg har lyst til å endre stilen. I flere år har jeg være «tom boy»-ish, primært for å uttrykke hvilken legning jeg har. Uten at noen egentlig kunne se at jeg er flatbanker. Akk. Nå vil jeg fokusere mer på den feminine rockabilly-stilen. Kjole og pene sko, altså. Aller helst vil jeg forandre stilen min hundre prosent nå, men det krever penger som jeg må tjene først. Akk.

Shakespeare, ja. Det er audition neste helg og jeg skal øve inn en kort tekst og lage en koreografi på ca. et minutt. Jeg har en veldig god idé til koreografien. Først må jeg ha litt mer plass og en sånn stol som jeg ser for meg at jeg skal danse med. Og litt selvdisplin. Akk.

Dette blir gøy!

2 kommentarer til “[Nymfer ringer dagen lang]

  1. >Jeg er ikke alltid så flink til å kommentere her, men jeg leser mye. Bettie Page-lugg høres hått ut (c;

  2. >Det er bare koselig med tilbakemelding iblant ^^
    Bettie Page var HÅTT :D Burlesk dans virker så vanvittig kult og jeg kunne meget godt tenke meg å drive med det :D

Comments are closed.