[Samarbeidsvillig klokke]

0

Igår savnet jeg mer tid. Idag trenger jeg ikke mer tid. Plutselig ble temaoppgaven min ferdig, så å si av seg selv. 5-600 bilder av jenter i drag ble til 6 bilder som forteller en historie. Et miljøportrett av en tannpleier ble til to miljøportretter av henholdsvis en kostymesyersk og en skuespiller.

Et refleksjonsnotat på over 1000 ord ble skrevet på et par timer (det hadde ikke tatt så lang tid hvis det ikke var for at Macen tullet med bildene jeg skulle putte inn i teksten). Notatet er printet ut og alt som gjenstår nå er å brenne oppgaven på en gruppecd.

Morgenkvisten ble litt langtekkelig for min del. Jeg hadde tenkt å overføre og se gjennom drag kings-bildene, men overføringen tok omtrent en time pr. minnekort (2GB med råfil). I mellomtiden kom Hanna innom og fikk Skeiv Ungdom-bildene jeg tok for dem igår. Jeg gleder meg vilt til plakatene blir trykket og hengt opp!

Rundt lunsjtiden ble jeg ferdig med drag-bildene og jeg la på sprang til trikken med håp om at det skulle være noen kule mennesker å fotografere på Teater Manu. Jeg fikk ønsket mitt oppfylt. To ganger. Ipek og Lejla stilte opp som modell til miljøportrettene og jeg er veldig fornøyd med bildene! Fotograferingen gikk kjapt, jeg visste nøyaktig hva jeg ville ha.

Mesteparten av tiden jeg tilbrakte på teatret idag ble derfor brukt til koselig småprating med Ipek, Lejla og Anja. Ipak fortalte meg at Teater Manu skal sette opp Stormen av Shakespeare neste år. Hun klarte å overtale meg (det krever ikke mye overtalelse egentlig, hihi) til å melde meg på audition. Så… Kanskje jeg er skuespiller igjen neste år? Shakespeare, dere!

Konklusjon av dette innlegget:
Jeg gleder meg masse til mye! Bildekritikk på tirsdag, Skeiv Ungdom-plakater og audition. Ih! Og imorgen skal jeg trene og lage en artikkel om Da Kings. Bare for moro skyld. Ih!

Ih!