[Fotograf mot klokka]

0

24 timer per dag er altfor lite, merker jeg nå. Jeg har bildeserie-bildene og det ene miljøportrettet i boks. Jeg trenger et miljøportrett til, men kommer ikke på noen god idé til plan B. Plan A er å fotografere noen på Teater Manu, men det krever svar fra dem, noe jeg ikke har fått ennå.

Jeg skal også redigere bilder og skrive refleksjonsnotat, og gjerne lage en «dette kunne vært i A-magasinet»-artikkel til bildeserien, sånn for moro skyld.

Jeg har så mye inni hodet som skal ut i friluft. Problemet er at det bare er én av meg til å gjøre alle tingene, og jeg merker at alle musklene spennes av tanken på alle tingene som skal gjøres innen neste tirsdag. Litt hjertebank og gåsehud får jeg også. Jeg vil helst gjøre alt ferdig nå. Eller igår. Jeg liker å ha god tid.

I tillegg skal jeg fotografere til Skeiv Ungdoms nye plakatkampanje imorgen. Det kommer til å bli kult å se MINE bilder henge her og der, og vite at ALLE i det skeive miljøet kommer til å se dem. Bra reklame for meg.

Og en ting til før jeg logger av: Jeg elsker at det finnes mange fine oppskrifter på bildemanipulering i Photoshop på DeviantArt. Elsk på vintage-bilder.