– To sider av samme sak –

0

Ny skriveoppgave fra skolen idag: Skriv om den samme saken, men sett fra to forskjellige synsvinkler. Jeg er ikke helt sikker på hvilken kategori jeg skal plassere denne teksten i, så inntil noen kommer med et bra forslag, legger jeg denne i Misc-ish.
Og ja, jeg vet at teksten er full av klisjer. Det er meningen.

Frøydis om sin kropp
Øynene mine er rammet inn av tunghet og rynker. Blåfargen i irisen er nesten utvannet. Huden rundt øyeområdet er gusten og slapp, bare variert av en rød kvise her og der. På toppen av hodet har jeg et kråkereir av et hår, i en usjarmerende kommuneblond tone. Under ansiktet er det en dissende dobbelhake (eller kanskje snarere trippelhake?) i stedet for hals.

Jeg ble tidlig utviklet og utviklingen skjedde i en rasende fart, noe man kan se på de hengende puppene med strekkmerker her og der. Nedover kroppen min finner vi en liten pondus. Hva er det med lesber og øl? Alt ølet legger seg jo på magen. Og rumpa. Og lårene. Og sikkert leggene også.

Fra armhulen kan jeg merke en stram dunst av svette, til tross for daglig kvalitetstid med dusjen og deodrantflaska. Herregudrun, jeg stinker som en mann bare jeg blir litt svett! Håret mitt er derimot av en ubestemmelig lukt. Det lukter ikke godt i alle fall. For å ikke glemme fitta. Det er hakket over min fatteevne at Vibeke orker gå ned på meg. Men siden hun insisterer hver gang… Det er jeg som tjener på det uansett.

Vibeke om Frøydis’ kropp
Frøydis har et vakkert hjerteformet ansikt med et dryss kledelige fregner over neseroten. Øynene er utrolige, så lyseblå at jeg blir helt hypnotisert! På hver side av den røde roseknoppen hun har til munn, har hun to dype smilehull som dukker opp hele tiden. Smilehullene passer perfekt til de viltre, blonde krøllene hennes.

Dette nydelige hodet er plassert på toppen av en lang, slank hals. De velformede skuldrene fremhever Frøydis’ amasonestyrke. Brystene… Runde og myke, jeg kunne brukt flere timer bare på å stryke forsiktig over dem og beundre kurvene. Frøydis har perfekte pupper, det burde jeg vite, så puppefiksert som jeg er! Resten av kroppen til Frøydis har like myke, fine kurver som overkroppen. Kroppen hennes er rett og slett et kunstverk.

Av de lyse krøllene dufter det alltid nyperoser, Herbal Essences’ rosa shampo er favoritten til Frøydis. Den glatte huden dufter av sommer. En sommer der man ligger på svaberget ved havet og varmes av sola etter utallige dukkert i saltvannet. Huden smaker nesten som havet, men mellom beina er både duften og smaken av havet fantastisk berusende.