[Ta det chili]

0

Idag har jeg vært über-flink! Dagen begynte med halvannen times slumring (kanskje ikke så fryktelig flink, men men…) før jeg ryddet rommet til jeg kunne se gulvet. Etterpå dro jeg til skolen og redigerte noen bilder.

Vi skal ha mappevurdering til jul og vi får vite hva som blir mappeinnholdet 14 desember. Ettersom jeg reiser bort 17 desember, må jeg ha alle temaoppgave-bildene klare før 14 desember slik at det bare er å brenne dem på en cd og eventuelt skrive refleksjonsnotat. Iiik!

Før jeg dro til logopeden, lot jeg meg friste til å kjøpe dagens suppe i skolekantina. Sterk tomatsuppe med brød for 26 blanke enkroninger. Jeg fylte en liten skål og fikk muntlig advarsel fra kokken: «Du… Den suppen er STERK…»

Da jeg hev i meg en skjefull suppe, oppstod følgende tankerekke: «Nam, nam, dette smakte godt… FYFAEN! Det BRENNER! Det SVIR! SATAN! [Resten av tankerekken.]» Tomatsuppe, liksom. Det var chilipeppersuppe! Mer chilipepper enn tomat oppi suppen.

Til tross for store smerter, klarte jeg å få i meg litt over halvparten av suppen (26 kroner!). Heldigvis visste jeg at melk er effektiv smertelindring ved chiliinntak og heldigvis hadde de jordbærmelk i kantinaen. Etter en halv time sluttet det å svi i kjeften og da var jeg hos logopeden på Homansbyen.

Jeg er blitt bedre til å holde stemmeleiet på brystnivå og det er litt mer «liv» (melodi) når jeg snakker, sa logopeden. Hurra! Jeg liker å få gode tilbakemeldinger!

Jeg skulle egentlig få besøk av Søta på kvelden, men noe skjedde og da ble det til at jeg benyttet sjansen til å danse litt i Sandvika. Var med på barreøvelsene på K6. 45 minutter med barreøvelse på K6 tilsvarer en hel K2-klasse (halvannen time). Puh.

Og nå… Er det leggetid.