[Store ting]

9

På tirsdagens bokseøkt var jeg så heldig at jeg fikk sparre mot en fyr som hadde overarmsmuskler med samme diameter som et nesten fullvoksent bjørketre, og de armene var ikke fylt med luft. Jeg er fremdeles litt støl.

Neste uke skal jeg gjøre en fotoshoot. Denne fotoshooten inkluderer en meget spesiell gjenstand som jeg hentet denne uken. Jeg trodde ikke det skulle bli lett å få tak i en slik gjenstand, og at jeg antakelig hadde blitt nødt til å låne denne (mot betaling) hos NRK. Heldigvis fikk jeg lov til å låne denne et annet sted, helt kostnadsfritt. Jeg forventet naturligvis at gjenstanden skulle være av plast, så jeg skvatt litt da jeg så at jeg faktisk hadde fått ekte vare. Jeg skvatt litt ekstra da jeg fikk vite at denne faktisk var mer enn tohundre år gammel. Wow. Aldri har jeg passet bedre på noe i min besittelse under en trikktur. Så i skrivende stund har jeg en tohundre år gammel menneskehodeskalle liggende trygt innpakket i bobleplast oppi en eske hjemme.

Bildebevis? Værsågod.

Det kommer til å bli et fantastisk resultat, føler jeg.

9 kommentarer til “[Store ting]

 1. >Eg trur kanskje eg hadde hatt litt angst dersom eg var deg.. Det er noko skummelt over det å bæra med seg ein 200 år gamal hovudskalle..

 2. >Kristine:Det var ikke helt lett å sovne den første natten med hodeskallen i rommet, men jeg vennet meg overraskende fort til det. Han har oppført seg bra hittil, så han var nok ingen dårlig menneske da han var i live eller hadde noe uoppgjort da han døde :)

  Cruelphoto:Oj, kule bilder du linket til! Kommer nok ikke til å gjøre noe slikt selv, men kanskje et portrett. Kanskje :)

 3. >Det var då i det minste godt. Tenk så nifst om du hadde fått ein skikkelig bad-ass hovudskalle!

 4. >Etter å ha lest om hodeskallen din i går kveld spilte han en ledende (les: levende) rolle i flere av nattens drømmer. Glad han er på ditt rom og ikke mitt ;)

 5. >Wæh, jeg hadde i allefall ikke fått sove :/
  Ingen aning om hvem han er? Eller var…?

 6. >Jeg sover veldig godt for tiden, jeg :D
  Vet ingenting om vedkommende, dessverre. Med mindre jeg snart får en veldig levende drøm der han forteller meg om sitt liv. Eller kanskje jeg skulle finne frem Ouija-brettet? Eller tarotkortene? Hm.

Comments are closed.