A softer tribute | Nobody knew…

4


Idag har jeg hatt med meg en eske rundt i byen. En eske med et ganske uvanlig innhold. Innholdet skal brukes til en bildeidé som skal gjennomføres neste uke. Hver gang jeg så ned på esken, tenkte jeg på hva den inneholdt og så fikk jeg litt gåsehud når jeg tittet opp og så på menneskene rundt meg. Ingen av dem kunne vite at inne i esken som var trygt plassert på fanget mitt, lå en hodeskalle fra en person som har vært død i mer enn tohundre år.

Det er ikke hver dag jeg har noe slik i min besittelse og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk låne denne hodeskallen til bildet mitt. Dere kan glede dere til å se resultatet neste uke.

A Softer World inspirerte til denne stripen dere ser i dette innlegget.

4 kommentarer til “A softer tribute | Nobody knew…

  1. >Dårlig gjort med sånn teasing :) Jeg gleder meg til å se resultatet. Hvor fikk du låne det?

  2. >Hehehe ;D
    Jeg fikk låne det hos Det medisinske fakultet på Rikshospitalet. Jeg trodde jeg skulle låne en hodeskalle av plast, så jeg fikk litt hjerteklapp da jeg så at det var en ekte. Og litt ekstra hjerteklapp da jeg fikk vite alderen. Veldig fascinerende!

Comments are closed.