[Spons en danser!]

7

Som folk kanskje har fått med seg, planlegger jeg å reise til det store eplet neste år. Før jeg kan reise, må jeg samle opp en liten formue som jeg kan leve på mens jeg svinser rundt på Broadway. Nå kan du hjelpe meg litt! Hvis du vil, altså.

Jeg tenkte at jeg kanskje kunne selge print av fotografiene mine, så hvis det er et eller flere bilder du kunne tenke deg å henge på stueveggen (eller toalettet, hver sin smak), kan du legge igjen en kommentar eller sende en e-post til dance_kirste at yahoo dot no.

Hvis du har fryktelig lyst til det, må du gjerne også bare kaste penger etter meg. Ingen stopper deg ;D

En annen måte du kan gi et bidrag på er å legge inn bud på tingene nedenfor:


Disse pene Bianco-skoene av svart silke, størrelse 40, kjøpte jeg for 500 kr fordi jeg syntes de var så pene. Men jeg har ikke brukt dem ennå, og det er veldig synd, for pene sko er til for å vises frem. Derfor selger jeg dem til noen som kan gi dem bedre omsorg enn jeg kan. Startbud lyder på 400 kr.


Denne fine, røde kjolen (Hell Bunny, størrelse S) med svarte prikker, lakkbelte og sorte sløyfer kjøpte jeg på salg hos BodyMap. Jeg brukte den én gang; i paraden i 2009. Jeg skulle gjerne brukt denne kjolen oftere, men dessverre er jeg for flatbrystet og smal til at jeg fyller ut kjolen på en fin måte. Denne burde brukes av noen som har de rette kurvene for kjolen, fortrinnvis BH-cup B og størrelse 38-ish. Startbud: 250 kr.


For de fotointeresserte har jeg et Sigma-objektiv til Nikon-kamera. 70-300mm f/4-5.6, makro. Brukt bare et par ganger. Ifølge Kelkoo.no er det billigste tilbudet for dette objektivet på 985 kr, så jeg lar startbud lyde på 500 kr. Solgt.


Her har vi en krølltang som jeg har prøvd å bruke et par ganger, men som siden bare har støvet ned fordi jeg ikke eier nok forfengelighet og tålmodighet til å krølle alt håret mitt (jeg har MYE hår!). Startbud havner på 100 kr fordi Clas Ohlson selger denne for 150 kr.

Helt til sist har vi noe for de filminteresserte:


Grusomme Meg Solgt.
Footlose/Flashdance
Luftslottet som sprengtes
Kiss of the Spider Woman (kun fransk og spansk undertekst)
The Rocky Horror Picture Show Solgt.
The Langoliers/The Stand/Golden Years
25 kr pr. DVD.

Hvis du bor i Oslo eller veldig nær Oslo, kan vi spare porto og gjennomføre personlig overlevering, mens de som bor i postavstand til Oslo, betaler porto :)

7 kommentarer til “[Spons en danser!]

 1. Jeg vil gjerne ha «Grusomme meg» og Rocky Horror Picture Show».
  Jeg bor i Oslo, så bare send meg en e-post så kan vi avtale tid og sted og sånt. :)

 2. Hva koster print av bildene dine? Var noen bilder som jeg kanskje kunne tenke meg. Også lurte jeg på om du kunne lagt ut/ sendt meg flere bilder av kjolen, vil gjerne se hele før jeg legger inn bud på den :)

  Peace!

  1. Det med pris på print av bilder må jeg tenke litt mer på, men det blir ikke altfor dyrt, tenker jeg. Kanskje noe i klasse med IKEA-bildene :)
   Kan absolutt sende deg flere bilder av kjolen! Først må jeg bare rydde ferdig etter flyttingen :)

 3. Flott! Bare å sende meg en mail når du har funnet ut hva du vil ta for bildene. Og for bilder av kjolen :) Rydd i vei først. Flytting er en stor ryddeprosess, det vet jeg alt om :)

Comments are closed.