[Spamming av biblioteket]

6

Jeg liker tanken på at de som jobber på Hovedbiblioteket kanskje kommer til å tenke «Fy farao, som den jenta leser!» når de sjekker bibliotekets e-postkasse ved første arbeidsdag. Jeg har tolv bøker på lånelisten min, og jeg har nettopp sendt inn intet mindre enn ti reservasjoner (jeg prøvde å begrense meg litt). Det er dumt at biblioteket er stengt i morgen, for jeg kunne virkelig trengt litt litterært påfyll på nattbordet mitt om noen få timer.

I skrivende stund er det «bare» 137 bøker på kulturlista mi, men jeg skal nok klare å få antallet opp til 140 i løpet av morgendagen. Siden det virker som om jeg fremdeles er svartelistet av Jon Blund, blir det nok en enkel sak.

6 kommentarer til “[Spamming av biblioteket]

  1. >Galskap. Jeg kan ikke huske sist jeg leste ut en bok, i alle fall ikke innen skjønnlitteraturen.

    Men nå holder jeg på å lese Frilans! – En komplett håndbok for frilansere. Den kan jeg anbefale hvis du trenger noe mer lesestoff. Godt nyttår!

  2. >Skjønnlitteratur er egentlig bra inspirasjon, jeg får så mange indre bilder som jeg kan forsøke å realisere med kameraet :)

    Takk for tipset!

  3. >Hehe, jeg leser jo også for å nyte innholdet ;) Jeg gjør det bare i et litt høyere tempo enn de andre ;D

Comments are closed.