[Some Other Spring]

2

Jeg har fått meg en ny sang på favoritt-, pugge- og lyttetreningslista. Some Other Spring sunget av Billie Holiday. Nydelig. Faktisk nydeligere enn God Bless The Child, synes jeg akkurat nå.

Hvis jeg kunne reise tilbake i tiden bare én gang, så ville jeg reist til da Billie fremdeles levde. For å høre henne synge i en av disse små, obskure nattklubbene i Harlem i New York.

Sukk. Jeg befinner meg i feil tid musikalsk og motehistorisk sett.

Istad kom det en polakk i hagen som ville selge meg tegninger for å kunne dekke «sikologi»-utdannelsen sin. «Jaj sejf penge for studiera.» Jeg fikk se noen tegninger, men jeg ble ikke overbevist. Han skulle vel bare sjekke om noen hadde dratt hjemmefra uten å låse bakdøra.

Zorro ble vettskremt, stakkars.

Igår gikk jeg en tur til Aker Brygge. Det er en fotoutstilling der. Steve Blooms bilder av ulike dyr fra ulike verdensdeler. Mange av bildene var fantastiske, men et av dem imponerte meg skikkelig. Bald Eagle in Flight, Alaska. Tenk å ta et så fantastisk bilde! Dra til Aker Brygge og sjekk ut utstillingen!

2 kommentarer til “[Some Other Spring]

Comments are closed.