[Spin Off og Jafnadhr]

0

Jeg har nettopp vært i de nye lokalene til Spin Off for å melde meg på klassisk øvede/videregående i uke 33 (13.-17. august). Gleder meg til å danse litt hos Spin Off. Veldig lyse og fine lokaler. Tre saler hvorav den ene er STOR.

Pratet litt med Liv Greli som er kunstnerisk og administrativ leder for skolen. Veldig hyggelig dame. Jeg tror hun ble litt overrasket over at jeg har gått på danselinja på Rud og Bårdar. Døve dansere på et høyt nivå (og stort sett de andre nivåene også) er fremdeles en mangelvare.

Jeg gleder meg til Jafnadhr! Har jeg sagt det? Jeg skal ta toget opp til Røra 13. juli og overnatte hos onkel Arnstein, tante Berit og ungene. Blir kjørt til Sund Folkehøgskole morgenen etter.

Det er en flue i teen min. Æsj. Dumme fluen som surrer så nær koppen og detter oppi.