[Smårotete oppsummering av litt av hvert]

1

Oppsummering av Trondheim:
Persilleriet har fantastisk mat. Jeg spiste dagens middag derfra både tirsdag og onsdag. Jeg var fremdeles god og mett da jeg våknet i Oslo torsdag morgen.

Fairytale Cupcake har veldig god sitronmuffins. Jeg sier «muffins» for selve kaken var i muffinsstørrelse, ikke overdimensjonert cupcakestørrelse. Snedig å skjule dette ved å pøse på med overdimensjonert pynt.

Sjokoladebutikken har veldig god hvit sjokolade med pasjonsfrukt. Og bringebærmarsipan. Og denne runde solbærsjokoladetingen med rosa pulver.

Rica Nidelven fortjener absolutt «Norges beste hotellfrokost», men de kan godt ha flere vegetaralternativer. Funker liksom ikke helt med et titalls pålegg når du ikke kan spise disse, og agurkskiver, paprikastrimler og tomatbåter er lite innovativt. (Ta kontakt med Persilleriet, Rica! De kan gi dere masse gode tips!) Servicen er upåklagelig.

Mormors Stue er et koselig sted, jeg satt der i timevis med en gammel venninne og tre nye bekjenter (og traff tilfeldigvis på en barnehagevenninne fra da jeg bodde i Trondheim. Hei, Berit!).

Schizofrent vær på onsdag. Snøstorm i det ene øyeblikket, sol i det neste. Snøstorm igjen.

Folk som selger inngangsbilletter til Nidarosdomen, burde vel vite om krypten er åpen eller ikke. «Spør guiden,» er ikke svar godt nok, spesielt ikke siden jeg antakelig ville blitt nødt til å kjøpe inngangsbillett for å finne en guide.

Fin spasertur rundt i sentrum og i Bakklandet.

Oppsummering av torsdag:
Strikkedilledagen. Så på «how to»-videoer og oppdaget at jeg har strikket på feil måte de siste tjue årene. Nå kan jeg strikke på riktig måte og har antakelig strikket på meg leddgikt. Satt inne hele dagen og vekslet mellom to forskjellige strikkeprosjekter, et tubeskjerf med rundpinner og et tubeskjerf med strikkering. Utover kvelden meldte en venninne seg frivillig til å lufte meg, og vi spaserte gjennom Grünerløkka og litt oppover Torshov.

Oppsummering av harryhandel i Sverige:
Moren min og jeg på jentetur til Nordby kjøpesenter. Jeg endte opp med sesong 5 av The Big Bang Theory, sesong 5 av The L Word (endelig!) og sesong 2 av Fringe. Farvel, sosialt liv. Vurderte å kjøpe alle sju sesongene av The X-Files, men sparer det til neste anledning. Fikk også med meg vegetarmat for 990,- hjem. Godteri? Et stort Kinderegg, en plate bringebærsjokolade, en liten eske Ferrero Rocher, karamellsnører og en pose kjempeostepop. Sånn går det når innholdet i godterikassene har dyreknokeravkok og knust lus i ingredienslisten.

Oppsummering av helgen:
Deilig treningsøkt i et veldig folketomt SATS-senter.

Mens jeg spaserte til bussen, fikk jeg plutselig et glimt av ei jeg kjente, og nå vurderer jeg om jeg skal sende melding og si at «nei, jeg prøvde ikke å overse deg, jeg var bare langt inne i min egen verden, og det var helt tilfeldig at jeg så bort og gned meg i øyet akkurat det øyeblikket du gikk forbi, og håper ellers alt står bra til med deg.» Det kan også ha vært noen som lignet.

Kattehuset. Varm chihuahua som sov i fanget mitt mesteparten av tiden. Fanget mitt er veldig chihuahua-vennlig.

Lørdagskveld med Amy, Bernadette, Howard, Leonard, Penny, Raj og Sheldon. BANG!

Søndag hos moren min. Zorropusen og jeg gjemte oss på soverommet da det ble liv og røre og tantebarn i stuen.

Helt til slutt:
Et par bilder av mannen i mitt liv.

Én kommentar til “[Smårotete oppsummering av litt av hvert]

  1. Bra oppsummering! Langt mindre rotete enn når jeg forsøker meg på slikt. Trondheim har jeg faktisk ikke besøkt, føler at jeg nesten må legge turen dit engang.

Comments are closed.