[Smakebit på søndag – Darkly dreaming Dexter]

5

‘I do understand, Father,’ I said, and there was something in my voice, the Dark Passenger’s voice now, and the sound of it froze him. He lifted his head slowly to face me and what he saw in my eyes made him very still. ‘I understand perfectly well,’ I told him, moving very close to his face. The sweat on his cheeks turned to ice. ‘You see’, I said, ‘I can’t help myself, either.’

Darkly dreaming Dexter er den første boken i serien om seriemorderen Dexter Morgan, som dere sikkert har hørt om fra TV-serien Dexter. Jeg brukte litt over en måned i sommer på å sluke fem av de i alt åtte sesongene mens jeg stod på venteliste i evigheter for boken som TV-serien er basert på. Selv om jeg allerede vet hva som kommer til å skje, merker jeg at jeg blir dratt inn i den spennende handlingen som om det var første gang, og det er deilig å fokusere på detaljene i språket i mitt eget tempo.

Flere litterære smakebiter finnes hos Flukten fra virkeligheten.

5 kommentarer til “[Smakebit på søndag – Darkly dreaming Dexter]

  1. Så morsomt at serien finnes som bøker også! «Alle» anbefaler meg å se serien, hittil har jeg ikke kommet så langt, men det frister veldig å lese bøkene.

    Tusen takk for smakebiten

  2. Tv-serien är ju så bra! Har de tre första böckerna i en omnibus, men har inte läst dem än, har varit rädd för att de ska vara sämre än på skärm. Får nog tänka om :)

Comments are closed.