[Sløv søndag]

0

Idag skal jeg bare slappe av hjemme med film, bøker og te. Var ute på byen på fredag og lørdag. Det tar litt på. Sov over hos Lina i natt. Vi var fire stykker i samme seng og tre av dem ristet av latter hele tiden, haha.

Hva annet har jeg gjort… Så The Golden Compass på fredag. Helt grei film. Pyntet pepperkakehus hos mamma. Senere på kvelden fikk Martin æren av å knuse pepperkakehuset. Namnam!

Lørdag våknet jeg i ti-tiden og sløvet foran kopekassa (Dogme 95 – Festen, helligedita for en dysfunksjonell familie) før jeg tuslet til Elsker og var sosial med noen døve. Dro hjem for litt middag og skift av klær før jeg kom tilbake til Elsker for å feste. Jenny kom! Har ikke sett henne siden tegnspråkdagene i begynnelsen av november.

Det ble Naken etterhvert (hej, hej, Hallansnuppa!) og det varte til klokka tre. Yay.